FOTOD JA VIDEOD Moskva avalikest kohtadest evakueeritakse inimesi

Kristiina Reimand
, reporter/toimetaja
Copy
Foto: Kuvatõmmis Telegrami videost

Moskvas evakueeritakse kaubanduskeskustest inimesi, suleti mitmed kultuuriasutused, ka Puškini muuseum ning Tretjakovi galerii.

Venemaa uudisteagentuur Interfax.ru kirjutab, et Puškini nimeline kujutava kunsti muuseum evakueeriti «tehnilistel põhjustel».

«Tehnilistel põhjustel on Puškini muuseum täna suletud,» teatab muuseumi Telegrami kanal, kus vabandati tekitatud ebamugavuste pärast. 

Samuti evakueeriti Tretjakovi galerii.

Muuseumid pole aga sugugi ainsad kohad, kust inimesi evakueeriti. Telegramis levib info, et lisaks tehti inimestest tühjaks kaubanduskeskus Belaja Datša ja GES-2 nimeline kunstikeskus. Suleti ka kesklinnas asuv Gorki park ning Sokolniki park. Väidetavalt on külastamine piiratud ka teistes Moskva parkides, sissepääsu juures olevad töötajad teatavad, et parkide territooriumile puudub sissepääs seoses terrorismivastase operatsiooniga.

GES-2 kunstikeskus evakueeriti väidetavalt pärast anonüümset kõnet majas oleva lõhkeaine kohta. «Meeskond tegutses evakuatsiooniprotokolli järgi. Kõik külastajad ja töötajad said tänavale ja asi läks paanikata,» teatas GES-2 kultuurimaja pressiteenistus.

Telegramis kirjutatakse ka, et Moskvas on tühistatud kõik spordiüritused, mis parkides pidid aset leidma. «Projekti «Spordinädalavahetus» korraldajad sõnasid, et treeningud jäetakse ära määramata ajaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles