RÄNGAD FOTOD Kuulus diskor Michael Bibi näitab vähile keskmist sõrme

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy

Veel hiljuti käis diskor Michael Bibi rahvarohketel pidudel plaate keerutamas. Nüüd võitleb mees haiglas haruldast tüüpi vähiga ning tal on kindel plaan võita. «Ma ei tea, mis mind ees ootab. Olen väsinud, kuid tean, et olen tugev ja ei lase sel haigusel endast võitu saada,» ütleb ta. 

Michael Bibi on rahvusvaheliselt tuntud Briti diskor, kelle karjäär on viimase viie aastaga sisse saanud märkmisväärse hoo. Bibi on vaid 33-aastane, kuid võitleb praegu haiglas kiiresti areneva vähiga. 

«Rasketel aegadel mõtlen väikestest asjadest, mis on elus olulised. Pingutan kõvasti ja palvetan iga päev, et saaksin teid kõiki varsti näha,» ütleb Bibi Instagramis. Mai keskel avaldas mees video, kus andis teada keerulisest terviseprobleemist, mis on teda tabanud. «Mulle on tehtud palju analüüse ja on selgunud, et mul on üks neuroloogiline probleem – mul on ajus midagi. Arstid ei tea täpselt, mis see on, aga ma olen haiglas ja mind uuritakse. Loodan, et kohtume juba peagi,» ütleb Michael oma jälgijatele. 

Juuni alguses tegi Michael Instagrami uue postituse, kus ütleb, et tal diagnoositi haruldast tüüpi vähk – KNS lümfoom. «Tegemist on üliharva esineva haigusega, mis mõjutab aju ja selgroogu,» ütleb ta. «Kahjuks areneb vähk kiiresti ja pean jääma haiglasse, sest ravi alustatakse kohe,» lisab diskor. 

«Mul on kahju, et pean teile teatama halbu uudiseid. Ma ei tea, mis mind ees ootab. Olen väsinud, kuid tean, et olen tugev ja ei lase sel haigusel endast võitu saada,» ütleb Michael.

13. juunil on diskor jaganud pilti, kus ta seisab haiglapalatis ning näitab oma haigusele keskmist sõrme. «Vähk ei saa minust jagu! Väga tänan teid kõiki toetuse ja armastuse eest,» ütleb ta fännidele ja annab teada, et ravi on alanud ning ta on valmis oma elu eest võitlema. «Teie energia annab mulle usku.»

23. juunil tähistas DJ oma sünnipäeva. «Uus soeng sünnipäeva puhul,» ütleb ta. «Esimene ravi on läbi ja kasvaja taandunud 40 protsenti,» teatab Michael. «See on väike võit, kuid sünnipäeva nädalavahetuseks sellest piisab.»

Kui kellelgi on infot, mis võiks Michaelit tema olukorras aidata, palutakse sellest kirjutada aadressile Cancersupport@michaelbibi.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles