VIDEO Andrus Vaarik ja Peeter Oja taaselustavad mitmeid põlvkondi naerutanud paroodianumbri

Elu24
Copy
Peeter Oja ja Andrus Vaarik.
Peeter Oja ja Andrus Vaarik. Foto: Pressifoto

Armastatud paroodiameistrid Peeter Oja ja Andrus Vaarik astuvad taas Thomas Andersi ja Dieter Bohleni kingadesse ning puhuvad tolmu Eesti ajaloo kuulsaimalt paroodianumbrilt.

Oja ja Vaarik saavad kokku juba järgmisel nädalal toimuval Retrobestil, et panna kostüümid selga ja astuda lavale Thomas Andersi ja Dieter Bohlenina Modern Talkingust. 36 aastat tagasi «Kitsas Kingas» esmaesitletud paroodianumber on naerutanud mitmeid põlvkondi läbi teleekraani ja jõudnud Retrobesti publikuni ka 2017. aastal.

36 aastat tagasi Thomas Andersi rollis olnud Peeter Oja kinnitas, et toob Eesti teleajaloo ühe kuulsama paroodianumbri hea tundega jälle publikuni. «Kõik on lihasmälus, see tuleb ainult sealt üles kaevata,» rääkis Oja.

Lisaks paroodianumbrile saab Modern Talkingu hitte kuulata sel aastal oma 60. juubelit tähistanud Thomas Andersi esituses, kes astub üles festivali esimesel päeval.

Retrobest toimub Pühajärve ääres 30. juunil ja 1. juulil. Lisaks Thomas Andersile esinevad veel Ricchi E Poveri ning võimsa avapaugu annab Anne Veski koos saatebändiga. Ainult Retrobestiks saab originaalkoosseisus kokku ka legendaarne Eesti popbänd 1990ndatest Up'n Down.

Retrobest festival on Eesti suurim stiilipidu, kus külalised on lahkelt oodatud kandma retrohõngulisi rõivaid ning aksessuaare. Festivali territoorium on jaotatud mitmeks alaks, kus jagub üllatusi igale vanusele ja ajastufännile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles