Toomas Edur avameelselt lahkuminekust Age Oksast: aastatega sai sellest fassaad

Elu24
Copy
Toomas Edur
Toomas Edur Foto: /

Endine balletisolist Toomas Edur tunnistas Age Oksast lahutamisest rääkides, et mõistis ühel hetkel, et ei ela enam enda elu.

2016. aasta oktoobris lahvatas uudis, et omaaegsed Inglise Rahvusliku Balleti esitantsijad, ka kuninganna Elizabeth II lemmikud Age Oks ja Toomas Edur lahutavad oma kakskümmend kuus aastat kestnud abielu.

Edur tunnistas Kroonikale antud intervjuus, et aastatega sai sellest fassaad. Kuigi pealtnäha paistis nende suhe roosiline, siis päris nii see siiski ei olnud ja mingil hetkel tundis ta, et ei ela enda elu. «Meie ühine karjäär ja ka eraelu Inglismaal ei olnud päris selline, nagu me oleme koos Agega seda siiani kogu aeg kirjeldanud – et kõik on happy ja nii edasi,» sõnas Edur väljaandele.

Nüüd elab omaaegne Inglise Rahvusliku Balleti solist Toomas Edur koos rahvusooper Estonia priimabaleriini Alena Shkatulaga. Paar ilmus esimest korda avalikkuse ette kolm aastat tagasi, kui üheskoos käidi nautimas EV100 muusikaprogrammi kuuluvat balletilavastust «Keres».

2021. aasta oktoobris sai nende pere lisa, kui ilmavalgust nägi tütar Lucy. «Ma olen väga õnnelik, tunnen ennast nii hästi!» sõnas Toomas toona Elu24-le. «Kõik läks hästi, oleme väga õnnelikud – ime sündis!»

Toomas Edur ja Alena Shkatula
Toomas Edur ja Alena Shkatula Foto: Madis Sinivee
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles