FOTOD «Liftiga otse tuppa!» Maarja-Liis Ilusa elukaaslane soetas pea miljonilise luksuskorteri

Elu24
Copy
Fred Krieger ja Maarja-Liis Ilus
Fred Krieger ja Maarja-Liis Ilus Foto: Madis Sinivee

Viis magamistuba, kolm tualetti ja mitu päikeselist terrassi! Just sellise luksusliku katusekorteri soetas hiljaaegu hirmkalli hinna eest muusikaprodutsendist ettevõtja Fred Krieger.

«Liftiga otse tuppa!» reklaamitakse Tallinnas Kadrioru pargi lähedal asuvat korterit, mis veel mõni aeg tagasi oli portaalis Kuldne Börs müügil. Seda ulmelise hinnaga: 895 000 euroga.

Toimetusele laekunud vihje kohaselt soetas hiljaaegu korteri Maarja-Liis Ilusa ettevõtjast elukaaslane Fred Krieger. Seda kinnitab ka kinnistusregister, mille järgi kuulub viietoaline katusekorter koos terrassiga just Kriegerile.

Viis magamistuba, kolm tualetti

Kadriorus paiknev luksuslik läbi kahe korruse kulgev 158-ruutmeetrine korter peidab endas viit magamistuba, kolme tualetti ja kahte vannituba. Lisaks sellele on kaks päikeselist terrassi.

Kuvatõmmis veebilehelt Kuldne Börs.
Kuvatõmmis veebilehelt Kuldne Börs. Foto: Kuvatõmmis

Kuulutuses on välja toodud, et 895 000-eurone müügihind sisaldab mööblit ja sisustust, välja arvatud maale ja seinapilte. 

Vaata luksuskorteri fotosid siit!

Toimetusele sõnas Krieger, et eraelulisi teemasid ta ei kommenteeri.

Maarja ja Fredi peres kasvab kaks last: 2018. aasta jaanuaris sündinud Iris ja kaks aastat hiljem ilmavalgust näinud poeg Raul

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles