Tartus müüakse korterit, mille müügikuulutus koosneb vaid k-tähega sõnadest

Elu24
Copy
Tartus Ränilinnas Laseri tänaval kerkivad uued majad.
Tartus Ränilinnas Laseri tänaval kerkivad uued majad. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees / Scanpix

«Kaasmajalised kõik kultuursed karakterid, kõrvulukustavat kisa kõrvalkorterist ei kosta.» Just nii kõlab jupike ühe Tartu uuselamurajooni korteri müügikuulutusest, mis koosneb peaaegu eranditult k-tähega sõnadest.

«Kihvt katsetus koostada kuulutus kõigest k-tähte kasutades,» kirjutatakse Facebooki grupis «Meedia- ja reklaamipärleid meilt ja mujalt» ning jagatakse, et Tartus on tulnud müüki korter, mille kuulutus koosneb vaid k-tähega algavatest sõnadest.

Kuigi teravamad silmad märkavad ka mõnda mitte k-tähega algavat sõna, nagu ja, ning, ei, või ja on, leitakse siiski, et tegemist on vahva kirjatükiga, mis haarab pilku.

Kuulutuse tekst on järgmine:

Kvaliteetse köögiga kaunis kodu kaasaegses kvartalis – kliendipäev 29.09 kell 15.00.

Kas kaalute käesolevast kodust kolimist? Kuidas kõlab kaunis kahene kodu koos köögi, kappide ja kardinatega?

Kõnealune kiiduväärt korter koosneb koridorist, köögist, külalistetoast, kohast, kus keisergi kahel koival kõnnib, ning kambrist, kuhu keskööl kotile kobida.

Kõrgetele korrustele kõmpida keegi ei käsi, koduukseni käite kõigest koridori kaudu. Kaasmajalised kõik kultuursed karakterid, kõrvulukustavat kisa kõrvalkorterist ei kosta.

Korraliku köögi on kavandanud ja konstrueerinud kauaaegse kogemusega kodumaine köögitootja (Baltest). Kapid, kardinad, kušetid – kogu korterisisustus koduostjale kingiks kaasa (kõigest kahe-kolme kõrvalekaldega).

Kogu kasutu (ka kasulik) kraam kandke keldrisse, kus korteriomaniku kasutuses on kuni kuue kuupmeetrine kuubik.

Korteri küljes ka kliimaneutraalne katusealune. Koht, kus koos kallimaga kargel kevadel kuuma kohviga keelt kasta või kõrvetaval keskpäeval külalisi klaasikese kosutava keefiriga kostitada.

Kodukandi koolide ja kauplusteni kõndimiseks kaua ei kulu. Kaasaegseid kaherattalisi kasutades kannatab kihutada kesklinna, Karlovasse kui ka Külitsele. Kallima KIA või kollase kabrioletiga kekutamiseks kõlbab kindel koht kaasmajaliste kärude kõrval.

Kolme kortermaja keskele on kujundatud kolmnurkne kiigeplats, kuhu koolieelikud kambakesi kummikeksu kargama kupatada.

Kirjeldatud keskkonnasäästliku kodu kommunaalkulud küündivad külmematel kuudel kõigest kuni 130 euro, kuumematel kuudel kahanevad koguni 80 euro kanti.

Karin, Kaspar, Kirke, Kaupo – kutsun kõiki korterit kaema! Külastamiseks kooskõlastame kuupäevad ja kellaajad. Kui kahtlete või kõhklete – koostage kindlasti küsimustest kiri või kõllake kohe!

Vaata kuulutust siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles