«Lähme koos Tomorrowlandile!» Belgia poliitik üritab Sanna Mariniga suveplaane teha

Elu24
Copy
Sanna Marin
Sanna Marin Foto: EPA/Scanpix

Belgia sotsiaaldemokraatliku partei esimees Conner Rousseau ütles väljaandele Yle, et tema ja ametist lahkuv Soome peaminister Sanna Marin kavatsevad sel suvel minna koos Belgias toimuvale elektroonilise tantsumuusika festivalile Tomorrowland. Ilta-Sanomate sõnul pole aga Marin jah-sõna veel öelnud.

Mais avaldas Seiska artikli, milles oletati, et 30-aastane Belgia demokraatide liider Conner Rousseau on Marini uus partner. Mõnda aega räägiti suhtejuttudest ka Vikipeedia artiklis, hiljem teave aga kustutati.

Väljaandele Yle antud intervjuus sõnas Rousseau, et naudib Mariniga töötamist ja vaba aja veetmist. «Oleme samast põlvkonnast. Oleme noored, ambitsioonikad, tahame avaldada mõju ja rääkida rahvakeeli. Saame hästi läbi nii tööl kui ka vabal ajal. Aeg-ajalt suhtleme Instagramis.»

Rousseau rääkis ka Ylele, et pidutsemine viis tema ja Sanna Marini kokku. «Sel suvel lähme koos Tomorrowlandile,» märkis ta. Tomorrowland on Belgias korraldatav elektroonilise tantsumuusika festival, mida külastab igal aastal üle poole miljoni inimese.

Ilta-Sanomat sai aga Marini tiimilt infot, et naine pole veel festivalil osalemise üle otsustanud. «Marin on palutud osalema Tomorrowlandi festivaliga seoses korraldatud konverentsil ja aruteluüritusel, kus teemaks on säästev areng. Ta pole veel üritusel ega festivalil osalemise üle otsustanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles