KLÕPS «Ühel hetkel kuulsin, et sissesõidutee juures käib mingi sagin!» Rain Epleri lapsed üllatasid põrgukuumuses sportijaid

Elu24
Copy
Teatejooksu Tipust Topini start Suurel Munamäel.
Teatejooksu Tipust Topini start Suurel Munamäel. Foto: Arved Breidaks

«Mul ei olnud muud teha, kui kasutada mitte sekkumise poliitikat, kuna see võib teinekord laste hea rütmi segi lüüa,» nendib poliitik Rain Epler, kelle lapsed pakkusid Tipust-Topini jooksjatele meeldiva üllatuse. 

Laupäeva varahommikul anti Suure Munamäe tipust stardipauk teatejooksule Tipust Topini, mille käigus peavad kümneliikmelised tiimid jõudma Võrust Tallinnasse Piritale.

Tänavu seitsmendat korda toimub teatejooks läbiti põrgukuumuses. «Päike oli lagipähe, allergia ja 24 tunni jooksul null und ehk magamatus,» rääkis pühapäeval teatejooksul osalenud Brigitte-Susanne Hunt toimetusele. Seltskonn tähe sõnul veendus ta aga taas, et kodumaa ja Eesti inimesed on nii ilusad. «See on vaieldamatult üks suurimaid väljakutseid mu elus! Ma siiani ei suuda uskuda, et ära tegin.»

Mitmed jooksjad avaldasid Facebookis tänu tee ääres olnud toetajatele, kes jahutava joogiveega ja kõhutäitega turgutasid. Ühe foto all kommentaariumis kirjutas EKRE poliitik Rain Epler, et tegu on tema laste ja Võrumaa koduhoovi esisega.

Võrumaal laste omaalgatustlik veepunkt. 
Võrumaal laste omaalgatustlik veepunkt. Foto: Erakogu

«See oli üks igavesti vahva värk. Ma ise tegutsesin koduhoovis ja lapsed ajasid omi asju. Ühel hetkel kuulsin, et sissesõidutee juures käib mingi sagin,» nentis Epler, kellele endalegi tuli vaatepilt üllatusena. Tänava äärde läinud Epler avastas, et lapsed olid omal initsiatiivil vedanud kohale laua, vee ja topsid ning kostitasid jooksjaid kuumal suvepäeval värskendava veega. 

«Mul ei olnud muud teha, kui kasutada mitte sekkumise poliitikat, kuna see võib teinekord laste hea rütmi segi lüüa. Tunnustasin mõttes lapsi ja läksin omade tegemiste juurde tagasi!» nentis Epler. 

Copy
Tagasi üles