Eesti võrkpallitreener Anu Karavajeva võitlusest rinnakasvajaga: olen aktiivne ning püüan ka teisi toetada

Elu24
Copy
Anu Karavajeva koos oma perega.
Anu Karavajeva koos oma perega. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

«Alles oli emadepäev ja varsti jaanipäev ning põu on täis palju positiivset,» tunnistab ema ja vanaema Anu Karavajeva, kes toetub võitluses rinnakasvajaga juba ligi poolteist aastat vähiravifondile.

Legendaarse Kalevi korvpalluri Aleksander Karavajevi abikaasa Anu Karavajeva ravi, mis maksab rohkem kui 2000 eurot kuus, on olnud tõhus ja naine elab täiel rinnal.

«Alles oli emadepäev ja varsti jaanipäev ning põu on täis palju positiivset,» tunnistab Eesti võrkpallitreener Anu. Ta lisab, et juba oli tema teine emadepäev tänu Kingitud Elu fondile.

Anu märgib, et mõistab inimesi, kellel on veel raskem. «Kohati ei suuda mõista oma armsa Eestimaa käitumismudelit, aga räägime parem positiivsetest asjadest. Tänutunne on nii suur, et raske on seda sõnadesse panna,» õhkab ta positiivsusest.

«Olles kaotanud samale haigusele paar kuud tagasi oma armsa sõbra, saan aru, kui väga mul tegelikult on vedanud,» märgib Anu. Ta lisab, et mõne aja eest käisid tal külas tema esimesed õpilased, kes ütlesid, et ta pole üldse muutunud. «Ikka sama rõõmsameelne ja naerusuine nagu 20 aastat tagasi (õpilased on nüüdseks juba neljakümnendates aastates).»

Terve elu aktiivset elustiili harrastanud Anu ütleb, et ta püüab ka praegu teisi toetada ja motiveerida. «Õnneks see kallis ravim, mida mulle iga kolme nädala tagant antakse, aitab mul oma eluga paremini hakkama saada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles