Anni Rahula nõmedast päevast: tänane oli üldse igast jama täis

Elu24
Copy
Anni Rahula.
Anni Rahula. Foto: Liis Treimann

«Kui kellelegi tundus, et täna ikka üldse ei lähe. No, et nõme päev või midagi sellist, siis..» kirjutas Anni Rahula oma Instagrami-loos ja jagas fännidega, milliseks tema neljapäev kujunes. 

Päev algas Anni Rahulal üritusega, kuhu jõudes avastas ta, et oli pluusi tagurpidi selga pannud. «Üritusele jõudes märkasin autos,» nentis Anni ja näitas, et sildid, mis peaksid olema pluusikrael taga, on sattunud hoopis ette.

Sellega aga päev Anni jaoks läbi ei olnud. «No ja siis lind lasi mind täis,» teatas ta ühismeedias ning järgmises Instagrami-loos lisas Anni: «Ja suka tõmbasin ka katki.»

«Päev oli üldse igast jama täis. Ja koju sõites nägin ka hetk enne juhtunud suurt õnnetust,» kirjeldas Anni oma neljapäeva.

Tagurpidi pluus neljapäeval toimunud ürituse eel oli Anni jaoks alles algus.
Tagurpidi pluus neljapäeval toimunud ürituse eel oli Anni jaoks alles algus. Foto: Kuvatõmmis Instagrami-loost

Järgmisel päeval oli Anni eelneva päeva tagasilöökidele tugevalt vastu astunud. «Kui keegi arvas, et ma olen elule lihtne vastane, siis ei. Ma panin täna ISE katkised sukad jalga, kes nüüd naerab!» teatas Anni ja näitas oma katkiseid sukapükse.

«Elu peab ikka huumoriga võtma!» Samas lisas ta kiirelt, et ülejäänut ta neljapäevast ei korda ja pidas silmas just taevast alla sadanud «üllatust». 

Järgmises Instagrami-loos mainis Anni, et sai vahetute postituste järel oma fännidelt palju kirju. «Tuleb välja, et filtriteta stooride tegemine on teriti hinnatud!» nentis ta ja lisas: «Aga tänud ja võtan alati kenad sõnad vastu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles