Charlie Sheeni 19-aastane tütar tekitab isale meelega meelehärmi

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy

Näitlejate Charlie Sheeni ja Denice Richardsi 19-aastane tütar Sami on hiljuti oma vanematele tekitanud palju meelehärmi. Nimelt on OnlyFansis tegutsev neiu andnud endale «tiitli», mille üle tema perel hea meel ei ole.

2002. aastal abiellunud USA näitlejate Charlie Sheenil ja Denise Richardsil, kelle kooselu kestis neli aastat, on kaks tütart. Vanem tütar Sam on hetkel 19-aastane, kuid on juba aasta aega tegutsenud OnlyFansi platvormil.

Nüüd on Sam oma vanematele veelgi enam meelehärmi tekitanud, sest ta kutsus end eelmisel nädalal avaldatud TikToki videos seksitöötajaks, vahendab Page Six.

Perele lähedase allika sõnul on Sami «tiitli» tõttu peres korralik draama. «Ta teab, et tema tütar ei ole seksitöötaja,» rõhutas allikas meediaväljaandele People ja viitas Sami emale Denise Richardsile. «Ta ütleb enneolematuid asju, et kõmu tekitada,» olevat Richards öelnud.

OnlyFansi platvormil tegutsev Sam ei ole allika sõnul üldse alasti, kuid kasutab oma töö kirjeldamiseks seksitöötaja tiitlit. «Samil on 4000 jälgijat, kelle pealt teenib ta kuus umbes 80 000 dollarit ja ta ei näita peaaegu midagi. Ta kiusab publikut,» rääkis allikas.

Kui endale seksitöötaja tiitli andnud Sam sattus öeldu tõttu skandaali, leidis neiu, et ta peab oma olukorda täpsustama: «Ma ei ole pornostaar, ma ei kohtu inimestega. Ma ei filmi end seksimas. Ma ei tee seda.»

«Ainus põhjus, miks ma ütlesin, et ma olen seksitöötaja on see, et mu põhiline sissetulek tuleb OnlyFansist. Ja kui inimesed vaevuks end asjaga kurssi viia, saaksid nad aru, et seksitööl on mitmeid erinevaid vorme.»

2022. aasta juunis OnlyFansi konto püsti pannud Sam kaamera ees alasti ei ole, kuid lubas selle üle järele mõelda pärast seda, kui ta oma rindu suurendada laseb.

«Tahan olla täiesti enesekindel kõiges, mida ma näitama hakkan,» selgitas neiu.

Onlyfansitari ema Denise Richards on tütre karjäärivalikut toetanud ja liitus isegi täiskasvanutele mõeldud platvormiga. Emal on 100 000 fänni ja ka tema ei näita OnlyFansis oma paljast igu. «Aga ta teenib kuus kaks miljonit dollarit,» väitis allikas meediale.

Seega on põhjust arvata, et Sami enneolematud väited ja julged väljaütlemised on peamiselt isa Charlie Sheeni ärritamiseks. «Et oma isa närvidele astuda,» põhjendas allikas meediale.

Möödunud aastal, vahetult pärast Sami OnlyFansi konto avamist, kommenteeris Charlie Sheen olukorda järgmiselt: «Ta on 18-aastane ja elab koos oma emaga. Sellist asja minu katuse all ei toimunud.»

«Ma ei kiida seda heaks, aga kuna ma ei saa seda peatada, siis palusin tal seda soliidsena, loomingulisena teha ja oma väärikust mitte ohverdada,» lisas Sami isa.

Tundub, et aastaga ei ole Charlie Sheen oma arvamust muutunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles