UNISTUSE TÄITUMINE Liis Lusmägi soetas endale kodu välismaale: elu ei peatu meie segaduste või hirmude pärast

Elu24
Copy
Liis Lusmägi
Liis Lusmägi Foto: Külli Rummel / TV3

Raadio- ja telesaatejuht Liis Lusmägi annab sotsiaalmeedia vahendusel teada, et  on täitnud oma pikaaegse unistuse. «Ma ei pea mitte millestki loobuma selleks, et täita oma tõelisi soove,» märgib Lusmägi, lisades, et lisaks Eestile on tal nüüd ka kodu Norras. 

«Kas mõni mu sõber oskab meelde tuletada, kui mitu aastat ma olen soigunud, et ma tahan, et mul oleks oma koht ka välismaal?» tõstatab tele- ja raadiosaatejuht Liis Lusmägi oma sotsiaalmeedias küsimuse.

Lusmägi selgitab, et kinnisvara soetamist välismaale on ta pikalt kaalunud, kuid esialgu julgust selleks nappis. «Pärast seda, kui mu ellu tuli Eluvisioon [toim- enesearendusprogramm], sain ma aru, et ma tõesti ei suuda ja ei taha enam elada nii, et ma lepin ja ootan,» sõnab naine oma sotsiaalmeedia postituses. Ta lisab, et ei pea mitte millestki loobuma, et täita oma tõelisi soove. «Tuleb lihtsalt mõista, mida ja miks tahta.»

Riik, kuhu oma teine kodu luua, valiti pika kaalumise teel. «Millise riigi vahel hakkame end edaspidi jagama? On see minu unistusteriik USA? On see Marta [toim-Lusmäe tütar] lemmik Šotimaa? Või härra paradiis Hispaania? Kõik need kolm on ju aegade jooksul meie plaanidest läbi käinud,» kirjeldab Lusmägi keerukat valikut.

Lõplik otsus langes aga Norrale, sest see täidab kõik pere jaoks vajalikud kriteeriumid: kiire otselend Tallinnast, lopsakas rohelus, teatud kultuuriline sarnasus, pere jaoks olulised väärtushinnangud, rahulikkus, spordilembus ning värske õhk.

Vaata videost, kuidas Lusmägi koos oma perega uude koju saabus:

@liislusmagi

Kas mõni mu sõber oskab meelde tuletada, kui mitu aastat ma olen soigunud, et ma tahan, et mul oleks oma koht ka välismaal? 😀😅 Pärast seda, kui mu ellu tuli www.eluvisioon.ee (veidi enam kui aasta tagasi), sain ma aru, et ma tõesti ei suuda ja ei taha enam elada nii, et ma lepin ja ootan. Ma ei pea mitte millestki loobuma selleks, et täita oma tõelisi soove. Tuleb lihtsalt mõista mida ja MIKS midagi tahta. Ja mõnikord pole muutusteks paremat motivatsiooni kui tahtmatus samamoodi jätkata. Sest elu ei jää meie edasilükkamiste peale seisma. Elu ei peatu meie segaduste või hirmude pärast. Elu jätkub alati ilma meieta. Ja on minu teha, kas ma kontrollin ise oma saatust või kontrollib saatus mind. Millise riigi vahel hakkame end edaspidi jagama? On see minu unistusteriik USA? On see Marta lemmik Šotimaa? Või Härra paradiis Hispaania? Kõik need kolm on ju aegade jooksul meie plaanidest läbi käinud. Tegelikult leidsime konsensuse palju lähemalt, sest SEE riik täitis kõik vajalikud kriteeriumid: 📍kiire otselend Tallinnast 📍lopsakas rohelus 📍teatud kultuuriline sarnasus 📍meile oluliste väärtushinnangutega 📍rahulikkus 📍spordilembus 📍värske õhk Velkommen til Norge! 🇳🇴

♬ original sound - Liis Lusmägi

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles