ONGI KÕIK? Prints Harry ja Meghani koostöö Spotifyga saab läbi

Elu24
Copy
Meghan Markle
Meghan Markle Foto: Caitlin Ochs/ Scanpix

Voogedastusplatvorm Spotify on ootamatult otsustanud Prints Harry ja Meghan Markle'iga koostöö lõpetada. Esimene taskusaade «Archetypes» jõudis kuulajateni eelmise aasta augustis. Tänaseks on Sussexi hertsogipaar andnud välja 12 saadet. 

«Spotify ja Archewell Audio on üheskoos otsustanud, et jätkame nüüd mõlemad eraldi oma teed pidi, kuid oleme väga uhked selle üle, kui võimsa podcasti suutsime koos luua,» vahendab People, et Sussexi hertsogkonna produktsioonifirma Archewell Audio ja Spotify teed on lahku läinud. 

Talendibüroo WME esindaja, kellega hertsoginna selle aasta alguses lepingu sõlmis, ütles Wall Street Journalile: «Archetypes'i meeskond on endiselt uhke Spotify's loodud podcasti üle. Meghan jätkab sisu loomist Archetypes'i kuulajatele, kuid lihtsalt teisel platvormil.»

«Me töötame hetkel välja teisi viise, kuidas teiega suhtlemist jätkata, kuid teadke, et praegust Archetypes'i hooaega lõpetades tänan ma just teid. Aitäh kuulamise ja koos minuga õppimise ning arenemise eest. See hooaeg oli vabastav, tervendav ja lõbus,» ütles 41-aastane Meghan oma podcasti viimases osas, mis oli eetris 2022. aasta novembris.

«Suur aitäh kõigile Archetypes'i toetajatele ja fännidele, kes hääletasid meie poolt ja aitasid meil võita selle erilise People’s Choice Award'i auhinna,» kirjutas Meghan oma Archewell'i veebisaidil.

«Mul oli suur rõõm võtta osa sellest protsessist, istuda hilistel öötundidel voodis ning kirjutada ja loomingul voolata lasta. Ja mulle väga meeldis süveneda tähendusrikastesse vestlustesse erinevate ja inspireerivate külalistega, naerda ja õppida koos nendega ning igaühega teist, kes te mu podcasti kuulasite,» tänas Meghan oma kuulajaid. 

«See on olnud armastusega tehtud töö koos suurepärase meeskonnaga, kes kõik on olnud abiks selle podcasti tegemisel,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles