Arne Niit kritiseeris Kirill Safonovi stilistikat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta väärikaim moeüritus Kuldnõel Tallinna Arhitektuuri-ja Disainigaleriis 17.03.12
Jana Kask ja Kirill Safonov
Aasta väärikaim moeüritus Kuldnõel Tallinna Arhitektuuri-ja Disainigaleriis 17.03.12 Jana Kask ja Kirill Safonov Foto: Jelena Rudi

Kolmandas «Eesti tippmodelli» saates tegi fotosessiooniks stilistika moelooja Kirill Safonov. Noore moedisaineri fantaasialend ajas harja punaseks saate kohtunikul, moekunstnik Arne Niidul, kes unustas modellid sootuks ning kukkus hoopis neile Kirilli poolt tehtud stilistikat materdama.

Seekordseks fotosessiooni teemaks olid köök ja toidud. Kirill Safonov riietas modellid enda disainitud ekstravagantsetesse rõivastesse. Põhielementideks olid suled, suured lilled, rüüžid ja ketid.

Kirilli looming ei imponeerinud siiski Maarjamaa staardisainer Arne Niidule, kes keskenduski pea terve saate vältel pigem stilisti nahutamisele, kui modellide pooside hindamisele fotodel.

Erilise kriitika osaks said Kirill Safonovi poolt modellidele loodud peakaunistused ning ohtralt kette täis pikitud jakid ja kleidid.

«Mul on allergia nende tilbendavate kettide suhtes,» pahvatas Niit. «Pidin taolisi kleite tegema ükskord kümmekond tükki ühe teatud asutuse jaoks. Peale seda ajavad ketid riietel mul südame pahaks.»

Kuidas sulle meeldis moelooja Kirill Safonovi stilistika selles saates?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles