LUSTAKAD KLÕPSUD «Vanaisaks olemise rõõmud!» Kulturist Ott Kiivikas jagab armsaid fotosid lapselapsega

Elu24
Copy
Ott Kiivikas
Ott Kiivikas Foto: Mihkel Maripuu

Detsembris 2021 vanaisaks saanud Ott Kiivikas veedab lapselapsega kvaliteetaega. Ühismeedia fännid ei ole aga lustakatest fotodest ilma jäetud!

Ülemöödunud aasta 21. detsembril vanaisaks saanud kulturist Ott Kiivikas jagab ühismeedias armsaid fotosid, kus hullab koos lapselaps Johan-Eveniga.

Päev enne jõululaupäeva avaldas Ott Kiivikase tütar Christin-Amani, et sai 21. detsembril emaks. «Need jõulud on minu jaoks väga erilised olnud. Pole küll enam uudis, kuid vanaisa staatus on mind tabanud ja pean tunnistama, et see on üks väga vahva kogemus. Õigupoolest see alles algab, kuid juba esimesed emotsioonid on kirjeldamatud,» jagas toona rõõmsat uudist ka Ott Kiivikas.

Armsaid fotosid koos lapselapsega on Kiivikas varemgi jaganud. «Täna on tähtis päev, vanaisa poja Johan-Even saab üheaastaseks,» pühendas ta möödunud aasta detsembris lapselapsele südamliku postituse.

«Selle aastaga on JE olnud tubli poiss, kuulanud kenasti sõna ja tegelenud oma põhitööga, milleks on kasvamine, magamine ja mängimine. Kõik need tegevused on temast teinud hea kamraadi vanaisale ja võib ainult aimata, mida toovad järgnevad aastad. Jätka, pojake, samas vaimus ja paku rõõmu kõigile, kellega sa oma elus kokku puutud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles