PETETUD JA HÜLJATUD Naised abiellusid, lootes pääseda välismaale, kuid jäid oma abikaasadest ilma

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Pruut India pulmas. Foto on illustreeriv.
Pruut India pulmas. Foto on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kümned tuhanded India naised on abiellunud lootuses saada paremale järjele, kuid vastupidi loodetule on nad oma meestest hoopiski ilma jäänud ja sattunud lõksu mehe vanemate kodus. Lisaks on nad kaotanud kogu vara, mille naise pere noorpaarile kaasa andis. «Ma olen lihtsalt nagu teenija oma mehe majas,» ütleb üks petta saanud naine.

Paljud India naised on sattunud pettuse ohvriks, kui on lootnud abielludes koos abikaasaga välismaale elama siirduda. Kahjuks on nad pidanud pettuma ning kaotanud nii kaasavararaha kui ka abikaasa. 

Pandžab on India osariik, kust paljud soovivad välja rännata. Nii ka Sharndeep Kaur, kes ihkas abielluda India mehega, kes töötas välismaal, lootes ise samuti välismaale pääseda. 13. jaanuaril 2014. aastal tundus talle, et tema unistus on täitunud. Sel päeval abiellus ta Harjinder Singhiga, kes oli just tagasi tulnud Itaaliast. Paar päeva pärast pulmi hakkasid mehe vanemad nõudma 10 000 dollarit, et mees saaks end sisse seada Kanadas. Kui naine ei saanud seda summat välja käia, hakkas pere teda näljutama ja peksma. Kuigi ka politsei sai sellest teada, ei järgnenud mingit karistust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles