Eminemi tütar abiellus, aga kas räpparist isa oli pulmapeole kutsutud?

Elu24
Copy
Eminem
Eminem Foto: PIERRE ANDRIEU/Scanpix

Räppar Eminemi tütar Alaina Scott jagas sotsiaalmeedias kauneid kaadreid oma eelmisel nädalal toimunud pulmapeost. Kuid kuna fotodel räpparit näha ei ole, hakkasid tema fännid muret tundma, kas ta üldse oma tütre pulmas käis.

Eminemi tütar Alaina Scott jagas Instagramis kauneid kaadreid oma pulmapäevast ja abikaasast Mattist. «9. juuni 2023 on mu elu üks parimaid päevi. Selle elu jooksul ja ka järgmises leiab minu hing alati sinu oma,» kirjutas pruut sotsiaalmeedias. Eminemi fännid olid pilte nähes aga mures: miks ei poseeri kuulus räppar ühelgi fotol?

Fännide seas hakkas levima kahtlus, et räppar oli otsustanud tütre pulma mitte minna. «Nii et Eminem jättis Alaina pulma vahele?» säutsus üks fänn Twitteris. Leidus veel palju teisigi, kes tundsid muret, miks muusikut oma tütre pulmas polnud.

Samas leidus ka neid, kes arvasid, et tegelikult oli Eminem ikka tütre pulmas kohal, kuid ei poseerinud koos Alainaga igal pildil. «Ärge öelge mulle, et see mees vältis oma tütre pulmas piltidel olemist,» märkis üks kommenteerija, lisades, et äkki ei soovinud Eminem lihtsalt kaamera ette jääda.

Eminem pole ise kinnitanud ega ümber lükanud, kas ta võttis oma tütre pulmast osa või mitte, vahendab Page Six.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles