KLÕPS 82-aastane «Harry Potteri» staar poseeris alasti moeajakirjale Vogue (1)

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Näitlejanna Miriam Margolyes.
Näitlejanna Miriam Margolyes. Foto: Kaader filmist «Harry Potter ja saladuste kamber»

Filmisaagast «Harry Potter» tuntud Briti näitlejanna ja koomik Miriam Margolyes on moeajakirja Vogue värske kaanestaar. Osa fotode jaoks poseeris 82-aastane puha paljalt.

«Harry Potteri» filmisaagast tuntud Miriam Margoyles on moeajakirja Vogue Briti versiooni värske kaanestaar. Margoyles poseeris kaaneloo tarbeks mitmel fotol, mõnel neist ilma riieteta, vahendab Page Six.

«Harry Potteri» filmides professor Sprouti kehastanud Margoyles tõdes Vogue'ile antud intervjuus, et tegelikult ta vihkab oma keha. «Ma vihkan oma suuri rindu ja voltis kõhtu, väikeseid kaardus jalgu. Ma ei ole sellest vaimustuses. Aga ma proovin võtta sellest parimat. Sa pead. Sa annad endast parima,» rääkis näitlejanna.

Margoyles pääses Briti Vogue'i kaanele Pride'i kuu puhul. Näitlejanna avaldas juba 1966. aastal, et on lesbi. «Ma ei ole lesbiks olemise või millegi muu pärast kunagi mingit häbi tundnud. Teadsin, et ma ei ole kurjategija, kuna olen mina. Ma ei saanud olla kurjategija.»

Näitlejanna sõnul oli tema vanematel tema seksuaalsusega raske leppida, kuna toona oli lesbiks olemine suur tabu. «Tegin neile haiget ja ma ei taha inimestele haiget teha.»

Margolyes on oma partneriga koos olnud 54 aastat, kuid nad elavad eri riikides. «Me oleme võimelised elama oma elu. Ma ei tahtnud, et ta peaks midagi loovutama, ja mina ei tahtnud midagi loovutada,» ütles naine ja nentis, et seni on see neil toiminud.

Näitlejanna karjäär sai alguse juba 60ndatel ning ta on mänginud mitmes tuntud filmis ja telesarjas. 1993. aastal sai ta rolli eest Martin Scorsese filmis «The Age of Innocence» BAFTA auhinna.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles