MEELEOLUKAS GALERII Vaata, kes käisid Jüri Pootsmanni ja Karl Killingu uue singli esitluspeol

Elu24
Copy
Foto: Pressifoto

Karl Killing on koos sõber Jüri Pootsmanniga valmis saanud võrgutava suvise loo «Minuga». Vaata galeriist, kes käisid uue singli esitlusel.

«Lugu sündis algselt Helsingis, kui käisin spontaansel sessioonil ühe väga andeka produtsendi Victor Nordisega. Kui paar õlut oli joodud ja meeleolu pingevabam, hakkas Nordis mulle oma instrumentaale mängima. Samal ajal hüppas ka stuudiosse üks mu väga hea sõber, Soome artist Ares, kes aitas loo meloodiatega kaasa,» räägib Karl Killing.

Muusik sõnab, et laul oli sahtlis olnud juba üle aasta, kuni Jüri seda kuulis ja oli väga vaimustuses. «Alguses oli loo sisse laulnud Ares ja mõtteid kolksutades sain aru, et hoopis Jüri sobiks sellele laulule vürtsiks, ja nii see salvestatud sai,» selgitab ta.

Killing nendib, et on alati tahtnud Jüriga koos lugu välja anda, sest ta on üks andekamaid ja toredamaid kutte meie muusikamaastikul. «See on suur privileeg, et saan kutsuda Jürit enda sõbraks. Veel suurem au on temaga koos muusikat teha!» 

«Karl mängis mulle laulu demo, millele ma ei suutnud ei öelda. Ma pole ametlikult kunagi lugu koos kellegagi välja andnud, nii et oli ka aeg. Pluss see andis võimaluse hea sõbraga koos pulli teha. Igatahes väärt koostöö!» ütleb Jüri.

Vaata galeriist, kes käisid uue singli esitlusel:

Noor laulja, laulukirjutaja ja produtsent Karl Killing on produtseerinud ja kirjutanud lugusid mitmetele tuntud Eesti artistidele, nagu 5MIINUST, villemdrillem, Elina Born, Grete Paia, Jüri Pootsmann ja pluuto. Killing saab oma loomingus inspiratsiooni isiklikest kogemustest ja emotsioonidest ning väga erinevatest žanritest, ent tema kesktee muusikas on R'n'B.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles