KLÕPSUD Värskest värvist läbi sõitnud tõuksitaja keeras rattatee nihu: õhtul oli hea üllatus, et «maaling» on parandatud

Elu24
Copy
Tallinna punased rattateed. Foto on illustreeriv.
Tallinna punased rattateed. Foto on illustreeriv. Foto: Madis Veltman

Värske valge värv, pahatahtlik tõuksitaja ja rikutud rattatee – just nii läks Tallinna punase jalgrattateega. 

«Sai veits võetud enne töö tegemist,» ironiseeritakse Twitteris postituse all, mida ilmestab klõps pealinna rattateest.

Tallinna transpordiameti liiklusosakonna spetsialist Virko Noor möönis olukorda kommenteerides, et eelmisel nädalal üks tõukeratturist tingitud apsakas tõepoolest tekkis.

«Rattateede joonimistööde ajal oli ühes kohas olukord, kus tõukerattur sõitis tahtlikult üle värskelt värvitud joonte,» selgitas Noor. «Töövõtja tegi pärast värvi kuivamist garantiitööde korras rikutud kohtades parandused,» lisas ta.

Mõni hetk hiljem postitati foto, kus valget joont oli parandatud punase värviga. «Nüüd on palgatud keegi, et ta need valged jooned üle värviks.»

Säutsu all on sõna võtnud mitmed linlased: «Loogiline, et see ära parandati. See tähendab, et need valged triibud tekkisid ilmselt sellest, et keegi sõitis oma rattaga läbi värskelt värvitud valge katkendjoone ja mäkerdas värvi laiali. Tulebki korda teha ju. Sõiduteel tehtaks ka märgistus korda, mis see rattarada teistmoodi on?»

«Õhtul oli hea üllatus, et «maaling» on parandatud,» nentis teinegi. «Mind küll häiris see, et keegi «tarkpea» oli värskest värvist tahtlikult läbi sõitnud ja kogu teemärgistuse rikkunud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles