Anett Viinalass lapse soo teadasaamisest: kui sinine tuli, oli ikkagi ehmatav

Elu24
Copy
Joshua Viinalass ja Anett Viinalass.
Joshua Viinalass ja Anett Viinalass. Foto: Instagram

«Aasta aega on sellest, kui saime teada, et saame poja. Nüüd tagasi vaadates on naljakas mõelda, mis tunded mind valdasid,» tunnistab lauljatar Anett Viinalass. 

Aasta tagasi avalikustasid muusikud Joshua ja Anett Viinalass, et peagi nende pere täieneb. Poisslapse soo tegid nad fännidele teatavaks eriti ägeda videoga.

«Aasta aega on sellest, kui saime teada, et saame poja. Nüüd tagasi vaadates on naljakas mõelda, mis tunded mind valdasid,» kirjutab Anett Instagramis. 

Lauljatar tunnistas, et on elu aeg mõelnud, et esimene laps tuleb tüdruk. «Mu peas oli ta tüdruk. Kuni paar nädalat enne UHd (ultraheli – toimetus), kus olin Zara lasteosakonnas ja tundsin, et pean just poiste riideid vaatama. Siis jõudis kohale, et see laps võib ka sama hästi poiss olla,» meenutab Anett. «Aga see hetk, kui sinine vedelik tuli, oli ikkagi ehmatav ja elevust tekitav.»

Nüüd ei suudaks ta aga enda sõnul ette kujutadagi, et oleks tüdruku ema. «Selle väikse kutiga iga päev aja veetmine on kuidagi nii loomulik. Ma olen alati ennast poiste seltskonnas koduselt tundnud, seega see kamp siin on väga mõnus,» nendib ta.

«Jumalal on alati enda plaan. Ja seal Zaras olles teadsin, et ma võin ju ise arvata ja mõelda mida iganes, aga Jumalal on komme üllatada.»

23. oktoobril ilmavalgust näinud poisiklutt sai nimeks Jordan Art Viinalass. 

Joshua ja Anett sõlmisid igavese liidu 2018. aasta aprillis. Paar kihlus aasta varem oktoobris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles