«Olin täiesti šokis!» Saaremaa spaakülastajaid ärritas aadamaülikonnas saunataja: tegu on eeskirjade rikkumisega

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Foto: Erakogu/Kuvatõmmis

Saaremaal asuvat mainekat spaad lapsega külastanud tallinlane sai ebameeldiva kogemuse osaliseks, kui õdusas veekeskuses jalutas ringi alasti härrasmees. Spaahotelli esindaja kinnitas, et spaa sisekorraeeskirjade järgi on saunakeskuses ujumisriiete kandmine kohustuslik.

«Armas hommikusöök merevaatega terrassil, Kuressaare lossis jalutamine, muuseumikülastus, lõuna armsas Saaremaa Veskis ja lõõgastav õhtune spaas käik...» Kõik see oli aga alles algus.

«Ma olin täiesti šokis»

Perega Saaremaal asuvat spaahotelli Meri külastanud Viktoria sai enda sõnutsi šokeeriva kogemuse osaliseks, kui märkas äkitselt mööda veekeskust jalutamas aluspüksteta härrat. «Nagu Kristuse ilmutus. Härrasmees, kes otsustab, et avalikus spaas, kus on palju lapsi ja üleüldse on rahvast täis, peab ujumispüksid ära võtma ja end näitama,» ei suuda Viktoria mõista. «Mulle ei meeldi, kui mu viieaastane tütar peab seda nägema... Ma olin täiesti šokis,» tunnistab ta.

«Ma olin täiesti šokis.»
«Ma olin täiesti šokis.» Foto: Viktoria/Erakogu

Kui mõnes riigis on selline spaakultuur tervitatav, siis Eestis mitte. «Tema aga ei kiirustanud kuhugi!» märkis Viktoria ja ütles, et nii veetis härra mõnusalt alasti spaas aega.

«Mõtlesin, et lähen ütlen talle, et see ei ole normaalne, aga mul oli väike viieaastane laps... Kuidas ma lähen? Ma ei taha ju, et ta näeb seda,» nentis Viktoria.

Spaahotelli esindaja kommenteeris järgmisel päeval lühidalt toimetusele: «Vastavalt meie spaa sisekorraeeskirjadele on saunakeskuses ujumisriiete kandmine kohustuslik.»

Alasti härra Saaremaa spaas. 
Alasti härra Saaremaa spaas. Foto: Viktoria/Erakogu
Copy
Tagasi üles