KLÕPS Modell Rebeka Võsu lõpetas ülikooli: magistrikraadiga mu õpingud veel ei piirdu

Elu24
Copy
Rebeka Võsu
Rebeka Võsu Foto: Kuvatõmmis

Rebeka Võsu jagab ühismeedias rõõmsat uudist: ta sai kätte ülikoolidiplomi.

Eesti moelavasid vallutav Rebeka Võsu jagab ühismeedias, et on omandanud magistrikraadi ja seda psühholoogias.

Tallinna Ülikooli lõpetanud Võsu postitas ühismeediasse ka kauni klõpsu, kus poseerib uhkelt diplomi ja lillesülemiga. «Ilus ja tark,» kiidab kommentaariumis Kristel Mardisoo. Modell on üle valatud nii komplimentide kui kiitustega. «Ei saaks olla uhkem!» kirjutab näiteks üks.

«Vaatan kooliteele tagasi rahulolevalt – sain palju uusi teadmisi, mis aitavad nii mind ennast kui tulevikus ka teisi. Plaan on kindlasti hakata erialast tööd tegema. Tunnen, et saan selle kaudu maailmale midagi väärtuslikku tagasi anda,» sõnas ta toimetusele.

Võsu sõnul on hea haridus oluline, kuna vaid enda kogemuste põhjal ei tohiks mitte kedagi nõustada – nii võib inimeste olukorra veelgi hullemaks teha. «Kas usaldaksite end operatsioonilaual piiratud teadmistega arsti kätte? Sama vastus peaks kehtima ka vaimse tervise kohta,» leiab ta.

Õpingud tal aga magistrikraadiga ei piirdu. «Ootan põnevusega järgmisi etappe ning väljakutseid!»

Kihlus Prantsuse miljonäriga?

Alles hiljaaegu kirjutasime, et end Zeusiks kutsuv Prantsuse miljonär jätab ühismeediasse postitatud klipiga mulje, et on kihlunud Eesti pesumodelli Rebeka Võsuga. Nimelt hakkab Zeus videos panema eestlannale sõrmust sõrme, ent tähelepanelikult videoklippi jälgides on näha, et päris sõrme see ei jõuagi. Olgugi et postituse pealkirjas on vastava emotikoniga viidatud kihlasõrmusele.

Kahe Elu24 toimetusele saadetud vihje põhjal jääb aga mulje, et nii mõnigi võttis postituse sisu tõsiselt. Võsu Elu24 päringule, kas kihlus on päris, ei vastanud.

Vaata videot ja loe pikemalt SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles