Ansambel Põhja-Tallinn vahetab naislauljat: peretüli siit otsida ei tasu, aga muutus on vajalik

Merilyn Närep
, päevatoimetaja
Copy
Põhja-Tallinna sünnipäevakontsert Helitehases
Põhja-Tallinna sünnipäevakontsert Helitehases Foto: Eero Vabamägi

«Muutus on vajalik, kuna Maial pole võimalik bändi tegemisse panustada,» kirjutatakse ansambli Põhja-Tallinn Facebooki lehel teates, et koosseisu tervitatakse uut liiget.

«Tähelepanelikumad fännid on juba kindlasti märganud, et meiega on liitunud uus bändiliige. Omakeskis naerame, et liigume ikka endale omaselt «Lähen ja tulen, aga Jaanus (Jaanus Saks – toim) on ikka veel siin» rütmis. Seekord siis läks Maia (Maia Vahtramäe – toim) ja tuli Johanna (Johanna Randmann – toim),» kirjutatakse ansambli Facebooki lehel.

Põhja-Tallinna fännidele pole Johanna nimi aga kaugeltki võõras. Nimelt on Johanna Maiat ka varem väga mitmel kontserdil asendanud.

«Peretüli siit otsida ei tasu – muutus on vajalik, kuna Maial pole võimalik bändi tegemisse panustada. Oleme hetkel eludega erinevates kohtades ning mõistame täiesti, et Maial ongi praegu omad tegemised ning bändil omad,» selgitatakse ühismeedias. Nende sõnul on Johannaga ühiselt musitseerides tekkinud väga hea klapp ning loogiline jätk on astuda edasi ühtsel sammul. «Üks dekaad lõppes, et teine saaks alata.»

Ansambel kirjutab, et Johanna on äärmiselt andekas noor laulja ja laulukirjutaja, kes mängib veel trumme, kitarri ja klaverit. «Tema liitumine bändiga annab kindlasti juurde värskust ja uusi ideid. Õige pea on juba oodata ka esimest singlit uues koosseisus,» lubab Põhja-Tallinn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles