PIILU SISSE Sisulooja Maria Rannaväli Villigute uhkest suvekodust: nagu läheks kuninglikku paleesse...

Elu24
Copy
Bolti kaasasutaja Martin Villig.
Bolti kaasasutaja Martin Villig. Foto: Mihkel Maripuu

«Täna me läheme uurime, kuidas elavad kaugel maal perekond Villigud,» juhatas siulooja Maria Rannaväli oma külastuse sisse, kuid pärast seda sai ta koos sõbrannadega vahva üllatuse osaliseks.

Sisulooja Victoria Villig, kes on aastaid ka ise YouTube'i keskkonnas tegutsenud, on Bolti kaasasutaja Martin Villigu tütar. «Täna me läheme uurime, kuidas elavad kaugel maal perekond Villigud,» teatas sisulooja Maria Rannaväli oma värskes Youtube'i videos, kus nad sõitsid koos sõbrannadega Victoriale külla. 

«Meid ootab Victoria Villig, golf cart (golfikäru – toim)... Hallo... Issand, see oleks nagu, kui lähed kuskile kuninglikku paleesse, et sind juhitakse golf cart’iga kohale. Filmi seda, take this, take this (võta see ja see – toim),» rääkis Rannaväli, kes lihtsalt ei suutnud oma silmi uskuda, kui nägi Villigute uhket talukompleksi.

Rannaväli sõnas, et ta pole sõbrannat näinud eelmistest jõuludest saadik ehk pea pool aastat. Kohale jõudes tervitas Victoria sõbrannasid, viies nad golfikäruga sõitma ja tutvustades nende kompleksis elavaid loomi. «Kas Villigute murul kõndida on okei või?» uuris üks sõbrannadest teise käest. «Kui ei proovi, ei saa teada,» vastas teine.

Vaata videost, milline näeb välja Villigute uhke talukompleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles