Aldo Järvsoo pani oma luksusliku vanalinna korteri üürile: kes maailma ilusaimat kodu otsib?

Merilyn Närep
, päevatoimetaja
Copy
Aldo Järvsoo
Aldo Järvsoo Foto: Pilt videost

Tuntud moedisainer Aldo Järvsoo vahetab elukohta ning annab oma uhke Tallinna vanalinna korteri üürile. «Kes maailma ilusaimat kodu otsib vanalinnas?» kirjutab Järvsoo ühismeedias.

«Mulle nii meeldib kolida! Armusin vanalinnakoju minutitega, aga vanalinn ei ole ikka minu teema. Liiga harjunud oma Roosikrantsi tänavaga,» teatab Järvsoo Instagramis.

Elu24-le sõnab moelooja, et logistiliselt on hea, kui kodu ja stuudio on samal tänaval, et iga hetk, kui loomepuhang tekib, saab ta kohe minna seda tööle välja elama. 

«Kolimine on nagu suurpuhastus – vaatad asjad üle, mida ei ole kasutanud aasta jooksul kordagi, ja saad uuele ringile saata, kellelegi, kes võib-olla just seda mööblitükki või riietuseset ihkab. Kevadel tegime teises kodus suurpuhastust ja lastele väikseks jäänud voodid ning riided said endale Ukraina pered, kes olid sõja keskelt Eestisse tulnud, omamata midagi. Ja mulle tõesti lihtsalt meeldib miskit uut luua, olgu selleks mu looming või näiteks uus sisekujundus,» selgitab mees, miks talle nii väga kolida meeldib.

Uhke vanalinna korteri eest küsib disainer 950 eurot kuus. Korteris on esik, köök-söögituba, elutuba, magamistuba ja tualett-duširuum. Elutoast pääseb rõdule.

Vaata luksuslikku elamist SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles