LEITUD Pirital kaduma läinud 3-aastase poisi ema: päästjad on imelised

Merilyn Närep
, päevatoimetaja
Copy
Pirita rand. Pilt on illustreeriv.
Pirita rand. Pilt on illustreeriv. Foto: Konstantin Sednev/Postimees Grupp

Pirita elanike Facebooki grupis teatati esmaspäeva õhtul, et Pirita ranna lähistel on kaduma läinud kolmeaastane poiss. «Politsei ja päästeamet teeb küll juba oma tööd, aga palun, kas keegi on näinud?!» kirjutas poisi ema. Õnneks leiti laps kiirelt üles!

Poisi ema sõnas Elu24-le, et poeg läks isaga jalutama, laps oli jooksurattaga, kuid piisas vaid hetkest, kui poeg oli kadunud. «Lapse vest ja jooksuratas leiti rannast,» lisas ema. 

Mõni aeg hiljem kirjutas üks naisterahvas Facebookis, et üks proua nägi rannast Viimsi pool asuvate tualettide juures väikest poissi üksi. «Poiss leitud, päästjad on imelised!» kinnitab ema ja ütleb, et just tänu sellele kommentaarile politsei poisi leidiski.

Ida-Harju politseijaoskonna välijuht Vjatšeslav Šatalov sõnab, et täna kella 20.20 ajal tuli häirekeskusele teade, et Pirita rannas läks umbes kella 19.40 ajal kaduma kolmeaastane poiss. Poisi vanemad olid last esialgu ise otsinud, kuid kuna teda leida ei õnnestunud, helistasid häirekeskusesse.

Politsei hakkas last piirkonnast suurte jõududega otsima: mere äärt, lähedal asuvaid metsatukki, teid ja tänavaid kammis läbi mitu patrulli, sh koerapatrull, samuti otsisid politseinikud poissi rannaala ATVdega läbi sõites ja kontrollisid ala drooniga. Otsingutele tulid appi ka päästjad, kes kammisid samuti ala läbi ATVdel ja droonidega.

«Kella 21.30 aja tuli rõõmustav teade, et üks ATVga liikunud päästja märkas kirjeldusele vastavat last rannas Merivälja tee ja Viimsi vahel. Õnneks oli temaga kõik korras, arstiabi ta ei vajanud ja ta sai ilusti oma vanematega kokku ja turvaliselt koju,» sõnab Šatalov, lisades, et laps oli selle ajaga jõudnud liikuda umbes 1,8 kilomeetrit. «Tänan kõiki, kes tulid appi poissi otsima!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles