«Pikalt ütlesin, et ma ei taha näha, sest meil on Armeenias nii kombeks.» Stefan astus klassikalisest pulmaeelsest traditsioonist üle

Elu24
Copy
Stefan Airapetjan ja Victoria Koitsaar
Stefan Airapetjan ja Victoria Koitsaar Foto: Konstantin Sednev

«Ta ütles, et ta ei suuda otsustada. Ma pikalt ütlesin, et ma ei taha näha, sest meil on Armeenias nii kombeks,» nentis muusik, rääkides sellest, kuidas rikkus oma kihlatu palvel pulmaeelset traditsiooni.

Muusik Stefan käis raadios Sky Plus ja kergitas pulmadelt pisut saladuseloori.

«Ma siiralt arvasin, et ei lähe nii palju. Et ma saan oma nime ka kasutada. See on nii kulukas ettevõtmine. Kui mul poleks selline mõtteviis, et elame ja abiellume ainult korra, siis oleks raske,» tõdes Stefan raadioeetris, rääkides pulmade maksumusest.

Suurejooneline pulmapidu peetakse augustis siidrifarmis.

«Võib-olla ei ole me võtnud palju eeskuju sellest, kuidas Armeenias pulmi korraldatakse. Seal on põhimõtteliselt see, et kõik naabrid ja sugulased tulevad,» nentis Stefan ja ütles, et Armeenia klassikalises pulmas on ligi 400 inimest. Nende pulm tuleb aga tagasihoidlikum. 

Kuigi paljudes maades on kombeks, et peigmees enne tähtsat päeva pruudi kleiti ei näe, avaldas Stefan, et nad rikkusid pulmaeelset traditsiooni. «Ta ütles, et ta ei suuda otsustada. Ma pikalt ütlesin, et ma ei taha näha, sest meil on Armeenias nii kombeks. Aga lõpuks ma sulasin selle «palun» peale. Kui ma nägin kleiti, ma tükk aega vaatasin seda pilti, mul jäi karp lahti,» meenutas ta. 

Möödunud aasta 28. detsembril sai paar pisitütre vanemateks.

«Tahan lihtsalt öelda kohe, Victoria on tõeline kangelane ja kõik naised, kes on selle läbi teinud. Tänan jumalat, et ma sain tema kõrval olla sellel tähtsal hetkel. 12 tundi ja maailma suurim kingitus ja samaaegselt ka šokk, sest mulle vaatab otsa laps, mis tähendab, et minust on saanud paps. Uskumatu!» kirjutas Stefan sotsiaalmeedias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles