VIDEO Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart pidas võimlemispeol üsna kahtlase avakõne (6)

Merilyn Närep
, päevatoimetaja
Copy
Mihhail Kõlvart
Mihhail Kõlvart Foto: Eero Vabamägi

«Kuulake seda kõnet ja saate ka kõhutäie naerda,» kirjutatakse ühismeedias video juures, kus Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart peab võimlemispeol kõnet. Eesti Spordiselts Kalevi esindaja Lembe Laas selgitas ühismeedias, et linnapea kõne heli oli ebakvaliteetne ja moonutatud helitehnika vea tõttu.

Facebookis levib video sellest, kuidas Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart pidas XXIII Tallinna võimlemispeol «Õhus on liikumist» eelmisel pühapäeval kõne. Videot vaadates tekkis aga inimestel kahtlus, et linnapea oli enne kõne andmist veidi kesvamärjukest rüübanud.

«Kuulake seda kõnet ja saate ka kõhutäie naerda. Mees on täis nagu tinavile. Mõnus meelelahutus ka teile, sõbrad, tänasesse päeva,» kirjutatakse ühismeedias.

Kõnealust klippi näidati ka «Reporteris».

«Sellise etteaste eest peaks joonelt oma kohalt lendama,» kommenteerib keegi videot. «Õudne kõne, nagu ei oskaks üldse eesti keelt ja karjus ka kõvasti kohapeal, nagu purjus oleks,» märgib teine. «Meie linnapea rääkis eesti keelt viimati vist enne valimisi,» lisab kolmas.

Sotsiaalmeediasse postitatud video all kommenteeris ka Eesti Spordiselts Kalevi esindaja Lembe Laas, kes vabandas. «Eesti Spordiselts Kalev vabandab Tallinna linnapea Mihhail Kõlvarti, pealtvaatajate ja osalejate ees. Võimlemispeo avamisel oli linnapea kõne heli ebakvaliteetne ja moonutatud helitehnika vea tõttu (Event Center). Püüame anda endast parima, et edaspidi selline olukord ei korduks.»

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles