Kethi Uibomägi tähistab sünnipäeva võõras riigis: parima kingituse tegi mu sõbranna! (1)

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Kethi Uibomägi tähistab enda 34. sünnipäeva Portugalis.
Kethi Uibomägi tähistab enda 34. sünnipäeva Portugalis. Foto: Erakogu

Laulja ja MyHitsi hommikuprogrammi saatejuht Kethi Uibomägi tähistab täna oma 34. sünnipäeva oma unistuste riigis, kus võttis tähtsa päeva vastu eriti erilise kingitusega Eestist.

Juba mitu nädalat MyHitsi raadiokuulajaid hommikul äratanud Kethi Uibomägi tähistab täna enda 34. sünnipäeva Portugalis, Lagoses. «Lähen teen ookeani ääres pisikese matka ja siis einestan sünnipäeva lõunal seal ääres, aga kõik ülejäänud on mulle üllatuseks korraldatud,» räägib sünnipäevalaps hommikul Elu24-le.

Kethi Uibomägi
Kethi Uibomägi Foto: Erakogu

«Eile õhtul külastasin kohalikku festivali ja jazz-kontserti. Ning praegu linnud laulavad akna taga, joon võrkkiiges hommikust kohvi,» räägib esmakordselt Portugali külastav Kethi. 

Põhjus, miks ta sünnipäeva just Portugalis tähistab, on lihtne. Nimelt on see üks tema unistuste riikidest, kuhu ta reisida soovib.

«Tegin ammu unistuste riikide ja reisimise nimekirja,» tunnistab raadiohääl, kellel on reisinimekirjas veel üheksa unistuste riiki. Nendeks on Jaapan, Bhutan, Island, Phi Phi saared, Hiina, Mehhiko, Brasiilia, Alaska ja Horvaatia.

«Ja ma olen otsustanud iga kahe kuu tagant kindlasti kuskile reisida, et end laadida ja uute elamustega inspireerida!» lubab Kethi.

Kethi Uibomägi
Kethi Uibomägi Foto: Erakogu

Sel aastal sai Kethi imelise sünnipäevakingituse oma sõbrannalt. «Parima sünnipäeva kingituse tegi mulle mu sõbranna, kellel sündis täpselt minu sünnipäeval tema esimene lapsekene. Rõõmu on mitmekordselt!» jagab Kethi.

Uuelt aastalt ootab raadiohääl palju spontaansust ja õnnelikke elamusi. «Mu 34 saab olema õnnetunde aasta, kus ma ise olen heas kontaktis endaga ja naudin elu ning armastan. Samuti olen julge ja spontaanne ja suhtun absoluutselt kõikidesse inimestesse armastavalt ja hoolivalt,» lubab Kethi uueks eluaastaks.

Kethi Uibomägi
Kethi Uibomägi Foto: Erakogu
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles