Jaak Mosina naine: ma lausa ehmatasin, kui matusele järgnenud päeval tema hauale läksin (2)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Jaak Mosin ja Ülle Mosin
Jaak Mosin ja Ülle Mosin Foto: Erakogu

Möödunud pühapäeval toimus Jaak Mosina urnimatus. Kui Mosina abikaasa Ülle esmaspäeval oma mehe hauale läks, märkas ta, et tema toodud lillekimp oli pooleks rebitud. «Minu kimbust oli lilli ära võetud,» ütles ta, imestades, kes sellist asja küll teha võis.

4. juunil toimus Harjumaal asuval Rannamõisa kalmistul kireva elukäiguga legendaarse jäägripealiku Jaak Mosina urnimatus.

KURB 〉 Endise jäägripealiku Jaak Mosina viimane soov ei täitunud

Mosina abikaasa Ülle Mosin läks matusele järgnenud päeval oma mehe hauale ning enda suureks imestuseks märkas, et tema toodud kimp oli pooleks rebitud. «Minu kimp oli lahti võetud ja sealt oli osa lilli ära võetud,» rääkis Ülle Elu24-le. «Kes küll võis sellist asja teha? Vaevalt et mõni mees sellega hakkama sai. Pigem on see ikka naise kätetöö. See tundus olevat nagu rünnak minu vastu. Miks just minu kimp võeti lahti?» küsis Ülle, kes sidus kimbu kokku tagasi. «Keegi väljendas oma viha niimoodi, aga see on ju haua rüvetamine. Ma ehmatasin lausa,» tunnistas naine.

Uuesti käis Ülle kalmistul neljapäeval ja siis oli kõik korras. «Keegi polnud midagi haual liigutanud. Eks nüüd vaatame edasi, kas tuleb kaamera panna või ei. Lähen esmaspäeval uuesti,» avaldas Ülle.

Jaak Mosina haud.
Jaak Mosina haud. Foto: Erakogu

«Jaak oli väga hea mees ja hoidis mind väga. Ta ikka ütles, et kahju, et me varem ei saanud kokku. Me väga hästi elasime, olime õnnelikud,» ütles Ülle.

Jaak Mosin ja Ülle Mosin.
Jaak Mosin ja Ülle Mosin. Foto: Erakogu
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles