VIDEO Merilin Mälk ja säm avaldasid ideaalse loo, mida saata oma eksile

Elu24
Copy
Merilin Mälk ja säm.
Merilin Mälk ja säm. Foto: Pressifoto

Merilin Mälk lasi koos sämiga välja uue singli «11», mis räägib lauljanna sõnul sellest, mis järgneb, kui suhe on juba karile jooksnud. «Suvi on käes, palju melu, tahaks ju nautida, mitte vanade probleemidega tegeleda.» Vaata, kuidas sõnumit muusikavideos edasi antakse!

Lauljanna Merilin Mälk andis koos muusik sämiga välja uue singli «11». Demo sai alguse Soomes koos Camu Creutzi ja Elias Hjelmiga. Lugu elas vahepeal päris mitmekülgset elu, ideega jätkati lõpuks Eestis ja loo aitas lõpuni teha Gevin Niglas.

Merilin arvab, et see on ideaalne lugu, mida saata oma eksile: «Tegin just sellise avastuse, et säm räägib oma eelmises loos «Keset kevadet» kevadisest armuvalust: «Talv on lihtsalt mind maha matnud ja kevad pole kunagi nii valus olnud.» Ning meie uus lugu «11» justkui räägib sellest, mis sellele kevadele järgneb, kui suhe on juba karile jooksnud. Suvi on käes, palju melu, tahaks ju nautida, mitte vanade probleemidega tegeleda.»

Merilin ja säm andsid eelmisel aastal välja Eesti raadiote top 50 lugude seas lausa 28 nädalat trooninud singli «Tuim ja tundetu», seega tundus Merilinile sämiga uuesti koostööd teha igati loogiline. Merilini silmis töötab just nendevaheline kontrast: «Minu hele hääl ja tema madal tämber sulanduvad minu meelest maitsekalt kokku.»

Loole «11» tegi visuaali Markkus Mikk: «Lugu kuulates ja Meriliniga mõtteid põrgatades sündis idee või mingisugune tunne pealtnäha piltilusast suhtest, kus kumbki osapool enam ei hooli, märka ega tunne üksteist. Ideest lähtudes sai visualiseeritud selline igavesti korduv nõiaring, kus Merilini ja sämi poolt portreteeritud karakterid ei oska, ei tea või ei taha väljuda igavesest surnud ringist ehk lõppenud suhtest.»

Kuula lugu ja vaata muusikavideot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles