PIILU KULISSIDE TAHA Vaata, mis toimub hittsarja «Papsid» 2. hooaja võtteplatsil

Elu24
Copy

Komöödiasugemetega draamasari «Papsid» tuleb sügisel tagasi! Uudishimulikud fännid saavad aga juba praegu heita põgusa pilgu võtteplatsile ja vaadata, milliste vägitegudega Priit Loog, Märt Pius, Alo Kõrve ja Tiit Sukk uuel hooajal hakkama saavad.

Telesari «Papsid» jälgib nelja mehe elusid ja sekeldusi. Teises hooajas leitakse üles Rasmuse vanaema, kuid peagi selgub, et ka temaga toimub midagi kummalist. Lõpuks saab vastuse ka küsimus, kas Aleks on Rasmuse isa või mitte. Ootamatult leiab üks paar end teraapias ning hooaja lõpuks tabab kõiki osalisi üks tohutu nuhtlus. 

Sarja peaosades on Märt Pius, Priit Loog, Alo Kõrve, Tiit Sukk, Ott Sepp, Katrin Pärn, Evelin Võigemast ja paljud teised palavalt armastatud kodumaised näitlejad. Režissööritoolil on Anna Stepanova ja stsenaariumi kohandas eesti keelde Ott Sepp.

«Mul on äärmiselt suur rõõm taas töötada sellise näitlejate superansambliga! Ja veel suurem rõõm on, et esimesel hooajal tekkinud omavaheline usaldus ja keemia on teisel hooajal veelgi suurem ja erilisem. Tänu sellele tuleb uus hooaeg vähemalt sama eluline, kuid veelgi pöörasem,» kinnitab saate režissöör Stepanova. 

«Mul on erakordselt hea meel, et meie sarja esimene hooaeg vaatajate poolt nii soojalt vastu võeti ning saame neile nelja isa hoogsat lugu edasi jutustada,» sõnab sarja produtsent Kaupo Karelson, kes on varem ekraanile toonud mitmed hittsaated, näiteks «Eesti otsib superstaari» ja «Ma näen su häält».

Elisa Huubis, kus saab «Papside» esimest hooaega juba praegu vaadata, on sari ülimenukas. «Kuigi oli ette aimata, et tegemist saab olema suure publikumagnetiga, ületasid vaatajanumbrid siiski kõiki ootuseid. Hästi jutustatud ja eluline lugu purustas kõik senised vaatajarekordid ning mitte kunagi varem ei ole vaatajatelt tulnud nii palju küsimusi järgmise hooaja kohta. Hea meel on öelda, et teine hooaeg saabub juba oktoobris!» lubas Elisa Eesti sisujuht Toomas Ili.

«Papside» teine hooaeg valmib Kanal 2 ja Elisa koostöös. Sarja esimene hooaeg on Elisa Huubis praegu täismahus vaadatav, aga juba septembris linastub see Kanal 2 eetris!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles