67. SÜNNIPÄEV Armastatud näitleja Guido Kangur vanadust ei karda: mis seal ikka karta on

Chrislin Metsanurm
Copy
Näitleja Guido Kanguril oli tänavune vereta jaht järjekorras seitsmes. Hobina harrastatav loodusfotograafia on mehe sõnul suuresti õnnemäng.
Näitleja Guido Kanguril oli tänavune vereta jaht järjekorras seitsmes. Hobina harrastatav loodusfotograafia on mehe sõnul suuresti õnnemäng. Foto: Marko Saarm

Armastatud näitleja Guido Kangur tähistab täna oma 67. sünnipäeva. Elu24 uuris, mida mees tänavu sel puhul teeb ja millised on plaanid järgmiseks eluaastaks.

Täna, 9. juunil 67-aastaseks saanud armastatud näitleja Guido Kangur tänab rõõmsalt õnnesoovide eest ja ütleb, et päev on olnud uskumatult kiire. «Sünnipäev on mul töine ja veedan päeva püstijalu,» sõnab näitleja, kelle taustal kõlavatest helidest on kuulda, et ta lippab kuhugi.

Vestluse käigus selgubki, et Kangur jookseb järgmisesse proovi, kuna õhtul tuleb tal draamateatris juba publiku ette astuda. «Kui ma tööl ei oleks, siis tuleks võib-olla ehk sõbrad ka külla,» räägib Kangur, lisades, et viimased kolm aastat on ta sünnipäeval tööl olnud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles