ARMAS VIDEO ⟩ Poplaulja Pinki 12-aastane tütar astub ema jälgedes otse lavale

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Poplaulja Pink koos oma abikaasa ja tütre Willow Sage Hartiga 2016. aastal. Willow on fotol 6-aastane.
Poplaulja Pink koos oma abikaasa ja tütre Willow Sage Hartiga 2016. aastal. Willow on fotol 6-aastane. Foto: AFP/SCANPIX

USA poplaulja Pink on alustanud oma üleilmset tuuri, mis kulgeb esimestel kuudel mööda Euroopat. Tuuri esimese kontserdi ajal üllatas aga Pink oma fänne ja kutsus lavale enda 12-aastase tütre.

Lauljatar Pink alustas oma värsket tuuri kolmapäeval Suurbritannias Boltonis. Kontserdi ajal üllatas Pink oma fänne, kui loo «Cover Me in Sunshine» ajal jalutas lavale lauljatari 12-aastane tütar Willow Sage Hart.

Algul laulis Pink lugu kitarristi saatel, kuid siis kutsus ta lavale tütre, kes kohe ohjad enda kätte haaras. 

Kui Willow oli loo lõpuni laulnud, lehvitas ta publikule, kallistas ema ja jalutas rõõmsalt lava taha tagasi. Samal ajal hõikas publik tüdruku nime. 

Erilisest hetkest jagas ühismeedias videot ka Willow' isa ja Pinki abikaasa Carey Hart. «Küllap on see hetk oma pisikese tütrega lava jagada emale ebareaalne,» nentis Carey, kes peagi tuuriga liitub ja erilist hetke oma silmaga näha saab. 

Pinki fännidele ei tohiks Willow' roll loos «Cover Me in Sunshine» üllatusena tulla, sest ta laulab ka selle originaalversioonis, vahendab Rolling Stone. 2021. aastal avaldati loo stuudioversioon ja sellele valmis ka muusikavideo, mida on vaadatud üle 84 miljoni korra. 

Willow on koos emaga lugu vahelduva eduga esitanud juba alates 2021. aastast. Näiteks jagasid ema-tütar lava 2021. aasta Billboardi muusikaauhindade jagamisel ja möödunud suvel ka kahel festivalil.

Pink tegi hiljuti antud intervjuus nalja, et ta tütrel on tuuril justkui oma töö, mille eest ta teenib ka taskuraha. 

Willow' lauluoskus on avalikkusele teada juba mitu aastat. Neli aastat tagasi laulis Pinki tütar Youtube'i postitatud videos filmist «Greatest Showman» tuntud lugu «A Million Dreams». Videot on vaadatud üle 45 miljoni korra. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles