«Mu piimakokteil meelitab kõik mehed aeda.» Vanameister Bill Murray on koos endast 30 aastat noorema lauljaga

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
USA näitleja Bill Murray 2021. aastal Cannesi filmifestivalil.
USA näitleja Bill Murray 2021. aastal Cannesi filmifestivalil. Foto: Imago Images/Panoramic/Scanpix

Kui USA lauljatar Kelis 20 aastat tagasi laulis, et tema piimakokteil meelitab kõik mehed aeda, siis poleks vist keegi arvanud, et lõpuks jõuab naise aeda ka näitleja Bill Murray. Aga just nii on kõmumeedia sõnul juhtunud!

USA kõmumeedia väitel on vanameister Bill Murray koos endast pea 30 aastat noorema laulja Kelisiga, vahendab Page Six. Kelis on küllap paljudele enim tuntud oma 2003. aasta hittloo «Milkshake» poolest, mis jõudis Billboardi edetabelis koguni kolmandale kohale. 

Kuna Kelis laulab hittloos naisest, kes on meestele vastupandamatu, on «piimakokteil» ilmselgelt metafoor või eufemism, kuigi selle täpne tähendus on siiani lahtine. Inimesed on aastaid spekuleerinud selle üle, mida «piimakokteil» võiks tähendada, ning on pakutud, et see võib viidata näiteks seksuaalsele teenele, sensuaalsusele, atraktiivsusele või lihtsalt rindadele, vahendab dictionary.com.

Sügisel 73-aastaseks saav Murray ja Kelis, kes tähistab peagi 44. sünnipäeva, sattusid suhtekõlakate keskele äsja, kuid allika sõnul on nad juba pikemat aega semminud.

Kõmuväljaanne vahendab, et Murray käis möödunud nädalavahetusel Londonis Kelise kontserdil ja näitlejat on märgatud ka varasematel esinemistel. 

«Nad on varem Ameerikas kohtunud, mis pani meelelahutusmaailmas osa inimesi rääkima, ja nüüd on nad Londonis kohtunud. Nad saavad ilmselgelt hästi läbi,» ütles allikas.

Väidetavalt olid mõlemad Londonis samas hotellis. «Mis iganes neid kokku tõi ja kui ebatõenäoline see ka näib, mõlemad on vallalised ja vaatamata suurele vanusevahele on neil lõbus,» kostis allikas meediaväljaandele.

Page Six vahendab, et nad võtsid nii Kelise kui ka Murray esindajatega ühendust, kuid kumbki ei ole veel vastanud. 

Murray sattus viimati meedia tähelepanu keskmesse skandaaliga. Nimelt süüdistati näitlejat aprillis ebasündsas käitumises ja võtteplatsil naissoost produtsendi ähvardamises. Lisaks süüdistati teda mitme naise katsumises. «Ta oli väga füüsiline, mitte privaatsetes piirkondades, aga ta pani naisele käe ümber, katsus tema juukseid, sikutas teda patsist, ent alati humoorikalt,» rääkis allikas toona Page Sixile.

Järgmisel kuul avaldas Murray, et ta pidas ise seda kõike naljaks. 

Murrayl on karjääri jooksul olnud kaks tõsisemat suhet. 1981. aastal abiellus ta Margaret Kellyga, nende abielu purunes 1996. aastal.

Vahetult pärast seda abiellus ta Jennifer Butleriga, kuid ka see suhe purunes 11 aastat hiljem 2008. aastal. Naine nõudis lahutust, süüdistades Murrayt truudusetuses, koduvägivallas ning kanepi- ja alkoholisõltuvuses. 

Kelis on abielus olnud samuti kahel korral. Tema esimene abielu räppar Nasiga lõppes kõmuliselt, sest 2009. aastal nõudis lauljatar lahutust ja süüdistas oma eksmeest emotsionaalse ja füüsilise vägivalla kasutamises. 

2014. aastal abiellus ta fotograaf Mike Moraga, kuid mees suri 2022. aasta märtsis 37-aastaselt pärast võitlust neljanda staadiumi kõhuvähiga. 

Esimesest abielust sündis lauljatarile üks laps, teisest kaks. Murrayl on kokku kuus last, kellest noorim on 22-aastane, ja tema vanim poeg on kõigest paar aastat noorem kui tema uus väidatav kallim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles