Puruks visatud viiul ja raudus käed: muusik Stefan paljastas nii mõndagi

Elu24
Copy
12.04.2022, Tallinn. Stefan Airapetjan
12.04.2022, Tallinn. Stefan Airapetjan Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Kas muusik on sattunud füüsilisse kaklusesse või ööklubist välja visatud? Sky Plusi hommikuprogrammis käinud Stefan vastas põletavatele küsimustele. 

Neljapäeval käis raadios Sky Plus külas Stefan Airapetjan, kelle saatejuhid panid hommikuprogrammi rubriigis «Valedetektor» vastama eriskummalistele küsimustele. Välja tuli nii mõndagi põnevat!

Vastust küsimusele, kas muusikut on kunagi klubist välja visatud, ei pidanud kaua ootama. «Jah. Mitmestki. Igast klubist mind visati minema. See oli Leedu reis. Klassi lõpureis, ma olin siis vist 18 või 17. Pidu läks nii käest ära... Läks, nagu noortel vahest juhtub,» tunnistas Stefan. Tundub, et Leedu ei mõju eurolaulikule hästi, sest seal on tema sõnul politsei tal ka käed raudu pannud.

Ka avaldas Stefan, et sattus gümnaasiumi ajal füüsilisse kaklusesse. «Ei olnud naiste pärast. Nagu poistel ikka, et kes on kõvem vend. Alguses sain mina paugu, järgmisena sai tema,» nentis ta naerdes.

Küsimuste voorus tuli veel ilmsiks, et muusik on vihaga viiuli puruks visanud. «Mulle suruti peale, et mängi viiulit. Ma ütlesin, et ma ei taha viiulit mängida... Kodus purustasin, harjutamise käigus,» selgitas ta. «Tegelt ma ikka mõtlen, et ma oleks võinud, see on nii äge pill.»

Stefan Airapetjan
Stefan Airapetjan Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles