Aasta alguses Järvevana teel sõidu pealt põlema süttinud auto juhtumi uurimine lõpetati

Chrislin Metsanurm
Copy
Õnnetus Järvevana teel: auto süttis ja inimene sai põletushaavu. 
Õnnetus Järvevana teel: auto süttis ja inimene sai põletushaavu. Foto: Sander Saarm

«Ma aitasin seda meest leekidest kustutada. See kõik oli nagu filmis!» rääkis liikleja, kes märkas 20. veebruari hommikul Järvevana teel põlevast autost välja hüpanud meesterahvast. Vapper möödasõitja päästis leekides mehe surmasuust. «Viga sai ta küll kõvasti, aga ellu jäi. Ma arvan, et läks hästi!»

Politsei lõpetas hiljaaegu kriminaalasja, sest kogutud tõendite põhjal polnud võimalik välja selgitada, millest tulekahju alguse sai. «Kogutud tõendite põhjal ei ole aga juhtunus alust kahtlustada kuritegu, seega läks menetlus lõpetamisele,» ütles politsei- ja piirivalveameti kommunikatsioonijuht Britta Sepp.

20. veebruari hommikul kella poole kaheksa paiku märkasid kaasliiklejad Tallinnas Järvevana teel põlevat autot ja sellest eemale jooksnud leekides autojuhti. Pealtnägija sõnutsi põles auto seestpoolt.

«Minu jaoks tundus see täiesti uskumatu, et mulle sõidab vastu põlev auto. See ei saa normaalne olla!» imestas ta. Tähelepanelik mööduja peatas oma sõiduki enne, kui ta leekides autoga kohakuti oli. «Panin ohutuled peale ja tulin autost välja. Samal ajal hüppas sellest põlevast autost välja mees. Aga tema auto sõitis edasi.»

Loe pikemalt, kuidas möödasõitja aitas sõidu ajal leekides autost välja hüpanud meest kustutada:

PÕLEV MEES 〉 VIDEO! Leekides mehe surmasuust päästnud möödasõitja: see kõik oli nagu filmis, kustutasin tuld lumega

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles