FOTO ⟩ Kutse kohtingule: Laagna teel ripub romantiline plakat

Copy
Laagna tee.
Laagna tee. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Romantiline kutse kohtingule? Just sellisel moel püüab silmarõõmule muljet avaldada tallinlane, kes kutsub Laagna teele riputatud plakatil endaga kohtingule salapärast Asjat.

Tallinnas Lasnamäe linnaosas on Laagna teele ilmunud romantiline plakat, kus päikeseloojangu taustal seisab kutse kohtingule.

«Asja, lähme kohtingule,» on hiiglaslikul reklaamplakatil kirjas. 

Kes selle romantilise šedöövri taga on, jääb paraku sama selgusetuks kui see, kas Asja võttis kohtingukutse vastu.

Plakat Laagna teel.
Plakat Laagna teel. Foto: Lugeja foto

See ei ole sugugi esimene kord, kui plakati abil armastust on avaldatud. 2020. aastal väljendas linnaruumis oma tundeid riigikogu liige ja endine Jõhvi vallavanem Martin Repinski, kui lasi Jõhvi kesklinna üles panna suure plakati, millel avaldas armastust oma pruudile Jekaterina Vassiljevale. «Katja, ma armastan Sind!» seisis silmatorkaval plakatil. 

«Kui ma mingil hetkel tunnen, et soovin oma tundeid sel moel avalikult avaldada, siis ma seda ka teen. Sel hetkel tuli selline tahtmine – muud midagi ei olegi,» selgitas Repinski toona.

Ta möönis, et selline avalik armastuse avaldamine ei ole Eestis väga tavaline. «Aga nagu teada, ma tihti käitungi ebatavaliselt.»

Martin Repinski avalik armuavaldus Jekaterina Vassiljevale Jõhvi linnas.
Martin Repinski avalik armuavaldus Jekaterina Vassiljevale Jõhvi linnas. Foto: Lugeja pilt

Ka ülemöödunud aasta suve lõpul ostis Tartu maanteele üks romantik hiigelreklaami, et kallimale armastust avaldada. «Palju õnne sünnipäevaks, mu kallis! Suurim õnn on sind armastada!» oli suurel plakatil kirjas.

Õnnitlusega reklaam Sikupilli juures.
Õnnitlusega reklaam Sikupilli juures. Foto: Gert Tali
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles