VIDEOINTERVJUU ⟩ Mis on 56-aastase džässlauljatar Inga Kaare nooruslikkuse saladus? «Neli korda päevas kindel režiim, aeg-ajalt murdun»

Copy
Inga Kaare
Inga Kaare Foto: Pilt videost

56-aastase džässlauljatari Inga Kaare sõnul läheb elu ajaga ainult värvilisemaks ja vananemist karta ei tasu. «Minul hakkas alles siis hästi minema, kui ma sain 45-aastaseks,» ütleb Kaare.

Mai lõpus pärjati 56-aastane Inga Kaare tiitliga Missis Globe Estonia 2023. Naise sõnul hakkabki vanusenumbri suurenemisega elu magusamaks minema. «Minul hakkas alles siis hästi minema, kui ma sain 45-aastaseks,» ütleb Kaare. Selles vanuses naistel soovitab ta olla rõõmus ja positiivne. «Pange ennast toredasti riidesse, armastage oma lähedasi ja kõik lähebki hästi! Ega siin muud ei ole, elada samas päevas ja olla positiivne!»

Mis on aga naise noorusliku välimuse taga? «Söön nagu teised, aga kuna ma olen bodybuilder (kulturist – toim), siis selge see, et seal on proteiin, süsivesikud... neli korda päevas kindel režiim, aeg-ajalt murdun. Nagu ikka. Ja teen neli korda nädalas trenni.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles