PÄEVAHOROSKOOP 7. juuni: Kaljukitse üritab keegi mõjutada, Lõvile on armuasjad väga tähtsad

Copy
Sirelid õitsevad.
Sirelid õitsevad. Foto: Kristel Vilbaste

Vahvat kolmapäeva!

JÄÄR

Ehkki võimalused tegutsemiseks on täna vaat et suurepärased, võivad sinu hoogu pidurdada mingid alateadlikud hirmud.

SÕNN

Keegi sõpradest või lähikondsetest võib sulle head nõu anda, aga sulle tundub see vastuvõetamatu. Peaksid mõtlema, milles on põhjus.

KAKSIKUD

Võid seista dilemma ees, kas pühenduda täiel rinnal tööasjadele või võtta aega ka armsama jaoks. Kallimat unarusse jätta küll ei tohiks!

VÄHK

Sul võib olla küllaltki raske igapäevastele tööasjadele keskenduda. Igatsed kuhugi määramatusse kaugusse, tundub, et hea on seal, kus pole meid.

LÕVI

Ilmselt on armuasjad täna väga tähtsad, ent sind võib suhtlemisel segada mingi alateadlik ebakindlus. Kipud liigselt muretsema ja kõhklema.

NEITSI

Vanemad või keegi sugulastest võib toppida nina sinu isiklikesse asjadesse, kippuda andma nõu, mida sa tegelikult hetkel ei vaja.

KAALUD

Oled küll hästi informeeritud, ent kolleegid ei pruugi sind sellegipoolest kuulda võtta. Ära võta seda isiklikult, ära solvu!

SKORPION

Sulle võib silma jääda ahvatlusi, mis sunnivad sind suuri summasid välja käima. Kas sul on ikka piisavalt raha, et seda mõttetustele kulutada?

AMBUR

Võimalik, et sa pead koduste probleemidega tegelema ja seetõttu pole aega pühenduda tegevustele, mida tänaseks plaanisid.

KALJUKITS

Keegi võib üritada sind mõjutada, söötes sulle ette infot, mis sind kuidagi isiklikult puudutab või ebakindlaks muudab.

VEEVALAJA

Kui keegi sõpradest-tuttavatest sinult laenu palub, siis pigem ära raha välja käi. Ole talle abiks olukorrale lahenduse väljamõtlemisel.

KALAD 

Kolleegidega saad ilmselt vägagi hästi läbi. Kui oma töös nõu või abi vajad, panevad nad meelsasti õla alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles