KANAL 2 JÄRELEHÜÜE ⟩ «Olaf Suuderi kaotus on meie kanalile korvamatu!»

Chrislin Metsanurm
Copy
Olaf Suuder
Olaf Suuder Foto: Reporter

«Olaf Suuderi kaotus on Kanal 2-le korvamatu. Tema tarkus, isikupära, vastutustunne vaataja ees ja ka omapärane huumor,» ütles Duo Meedia kommunikatsioonijuht Mari-Liis Veskus ja lisas, et Olafit jäävad igatsema kõik tema sõbrad ja kolleegid Kanal 2s.

Täna, 6. juunil lahkus meie seast «Reporteri» teleuudiste armastatud ankur Olaf Suuder, keda tabas ootamatu terviserike. 

«Surm päeva ümber tõmbas musta vöödi. Maailma vägevasse kohinasse jäi nii suur tühik,» alustab Duo Meedia kommunikatsioonijuht Mari-Liis Veskus vestlust Marie Underi tsitaadiga.  

Suuder oli telekanali ekraanil algusest peale, asendamatu selle sõna suures ja tõelises tähenduses. «Tema ausus ja inimlikkus ning vastutustunne televaatajate ees on jäljendamatu,» sõnab Veskus Kanal 2 eest. 

Veskus ütleb, et Olafil oli tohutu teadmiste pagas ja kirg mitmesuguste teemade vastu, mis pakkus aastate jooksul tunde ja tunde värvikaid vestlusi kolleegide seltskonnas, kust ei puudunud kunagi ka tema haruldaselt intelligentne huumor. 

«Kell seitse õhtul pole sadades tuhandetes Eestimaa kodudes kunagi enam seesama,» räägib Veskus kurbusega ja lisab, et tundub lausa loomuvastane rääkida Suuderist minevikus. «Vaataja kindlasti mäletab, et Olaf lõpetas iga oma saate sõnadega «Mina tänan.»

«Olaf, meie täname sind!» lisab Veskus lõpetuseks. 

Kanal 2 avaldab Olafi lähedastele sügavat kaastunnet!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles