Jüri Pihel: kui keegi on üldse Kanal 2 nägu, siis oli seda Olaf

Chrislin Metsanurm
Copy
Jüri Pihel
Jüri Pihel Foto: Tairo Lutter

«Võibolla on «Reporter» olemas tänu Ivar Viglale ja Olaf Suuderile: kui Vigla on fantastiline ideede generaator, kes ei karda mitte kui midagi, siis Olafil oli alati kaks jalga maas,» sõnab Kanal 2 juht Jüri Pihel. 

Täna, 6. juunil lahkus meie seast «Reporteri» teleuudiste armastatud ankur Olaf Suuder, keda tabas ootamatu terviserike. «Ta oli mitmeplaaniline inimene, kes oli soliidne ja väljapeetud ning samas ka väga mitmeplaanilise vaatega,» märgib Kanal 2 juht Jüri Pihel ja lisab, et Olaf mõjus teleekraanil alati targa ja intelligentsena. «Ükskõik kui raskeid uudiseid ta esitama pidi.»

Pihel nendib, et teleekraanil olemine on üks tänamatult raske töö. «Seal on vaja, et sulle oleks palju kaasa antud, ning siis pead kõige selle jama sees ise hakkama saama,» ütleb ta. 

«Kui tema esitas Vigla kõige pöörasemaid lugusid, siis mõjus kõik nii usutavalt. Ta oli tüübilt ideaalne teleuudiste esitaja,» selgitab Pihel ja lisab, et Olaf oli täpselt selline, kelle rahvas poliitikasse valiks.

Mida see «Reporterile» tähendab?

Pihel märgib, et Suuderi auku ei täida enam mitu aastat mitte keegi. «Meil on hästi toredad noored inimesed, aga neil on väga pikk tee minna, sest nad ei ole sama tüüpi, mida oli Olaf.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles