Sanna Marini eksabikaasa Markus Räikköneniga kohtunud kaunitar: alguses tundus ta täiuslik härrasmees, aga nüüd...

Elu24
Copy
Sanna Marin ja tema eksabikaasa.
Sanna Marin ja tema eksabikaasa. Foto: Roni Rekomaa Via Www.imago-images.de/imago Images/lehtikuva/Scanpix

Ametist lahkuv peaminister Sanna Marin (37) ja Markus Räikkönen (37) teatasid mai alguses, et pärast aastatepikkust kooselu on nende abielu karile jooksnud. Kuid nüüd on mees avalikkuse huviorbiidis rohkem kui kunagi varem, sest välja ilmus salapärane naisterahvas, kellel oli Räikköneniga kohting.

Viimasel ajal polnud Sanna Marini ja tema abikaasa Markus Räikköneni suhe pilvitu ning põhjanaabrite kõmuväljaannetes sahistati juba mõnda aega, et Marini suhe abikaasaga on purunenud. Mai algul teataski Marin, et nad on otsustanud lahutada.

Soome kõmumeedia väljaande Seiska teatel olevat Räikkönen ühel esmaspäevaõhtul broneerinud Helsingi kesklinnas hotellitoa. Hotelli suundus mees kahe kaunitariga – üks neist brünett ja teine blond.

Esmalt olevat nad baaris napsitatud, kui aga meeleolu lustlikuks muutus, võetud suund hotellituppa, kust ei väljutud tükk aega. Hiljem läks kolmik brüneti koju, kuid Räikköneni soovist üheskoos sauna minna ei saanud asja. Räikkönen oli pettunult koju naasnud.

Soome kõmuväljaanne Seiska pöördus ühe naise poole, kes paljastas hotellitoas toimunu ning märkis, et on mehega varemgi kohtunud.

Markus Räikkönen ja kaks naisterahvast, kellega ta hiljem hotellituppa suundus.
Markus Räikkönen ja kaks naisterahvast, kellega ta hiljem hotellituppa suundus. Foto: Kuvatõmmis seiska.fi.

«Markuse vihjed jätkusid, kui olime jõudnud minu korterisse,» meenutab naine, lisades, et Räikkönen võttis riided seljast ja tegi ettepaneku minna kolmekesi külma sauna. «Andsime talle märku, et keeldume sellest pakkumisest!»

Naise sõnul tundus Räikkönen pettunud ja otsustas seejärel lõpuks koju minna. «Ta tundus alguses täiuslik härrasmees, kuid paistis, et tal olid mingid muud mõtted peas,» ütles naine Seiskale antud intervjuu lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles