PULMAVIDEO «See on metsik!» Janek Õiglane tähistab abikaasaga esimest pulma-aastapäeva (1)

Elu24
Copy
Kendra ja Janek Õiglane.
Kendra ja Janek Õiglane. Foto: Mihkel Maripuu

Möödunud aasta suvel abieluranda sõudnud Janek Õiglane tähistab abikaasa Kendraga esimest pulma-aastapäeva. «Üks aasta meheks ja naiseks olemisest. See on metsik,» nendib sportlane ühismeedias.

«Täpselt aasta aega tagasi abiellusin ma enda parima sõbra ja hingesugulasega,» rõõmustab Eesti kümnevõistleja Instagramis.

Möödunud aasta 4. juunil Dominikaani Vabariigis abiellunud Janek Õiglane tähistab abikaasa Kendraga tänavu esimest pulma-aastapäeva.

«Üks aasta meheks ja naiseks olemisest. See on metsik,» nendib ta ühismeedias, lisades, et esimene pulma-aastapäev on alati eriline, aga kalli abikaasaga elu jagamine on veel erilisem.

Suurejooneline pulmapidu peeti mullu suvel imekaunis viietärnises kuurordis Dreams Onyx Resort & Spa, mis asub Punta Cana kuurortlinnas Dominikaani Vabariigis.

Aastapäeva puhul jagab sportlane ühismeedias ka meeleolukat videoklippi pulmapäevast.

Janek Õiglane laskus ühele põlvele Kadrioru pargis, kui palus 2021. aasta juulis kallima kätt. «Minu inimene kogu eluks. Olen kõige õnnelikum mees ja ei suuda oodata, et saaksin kogu enda elu sinuga veeta,» kirjutas Õiglane Facebooki postitatud piltide juurde, teatades kihlusest.

Saates «Ringvaade» rääkis sportlane, et valis kihlumiseks Kadrioru pargi, kuna Kendrale meeldivad lossid ja vanemad ehitised. «Teadsin, et me pole seal veel käinud, ja kuna see on ilus koht. Värviline ja ilusad lilled. Minu jaoks oli see eriline koht ja tema jaoks ka eriline. Minul isegi tuli pisar silma,» tunnistas ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles