VIDEO Sisekaitseakadeemia justiitskolledži videoklipp kütab ühismeedias kirgi. «Noored räägiksid nagu mingist spaapuhkusest!»

Elu24
Copy
Foto: Elu24 kollaaž

Sisekaitseakadeemia justiitskolledži direktor Laura Kikas möönis, et tagasiside klipile on olnud rõõmustav. «Tagantjärele oleme isegi üllatunud!»

«Mina valimas endale meelepärast vanglat,» naljatletakse ühismeedias, rääkides palju kõneainet pakkuvast reklaamklipist.

Nimelt ringleb Tiktokis ja Twitteris Sisekaitseakadeemia justiitskolledži üleskutse tulla vanglatesse tudengivarjuks. «See on siis video, mida näidatakse kinnipeetutele enne otsuse tegemist,» säutsutakse Twitteris. «Noored räägiksid nagu mingist spaapuhkusest!»

Pisut humoorikat klippi jagas ka räppar Genka: «Kunagi läksin Singapuris suvalises kohas üle tee. Kõik mu lähedal olnud inimesed...»

Koomik Ari Matti Mustonenile jäi silma sootuks midagi muud: «Holy f**k (mida kuradit – toimetus) kui hot'id kõik seal videos on.»

Sisekaitseakadeemia justiitskolledži direktor Laura Kikas selgitas, et tegu ei ole vanglateenistuse värbamiskampaaniaga, vaid Sisekaitseakadeemia justiitskolledži üleskutsega tulla vanglatesse tudengivarjuks. Videos kutsuvad korrektsiooni eriala kolmanda kursuse üliõpilased huvilisi end vanglasse varjutama.

Video idee ja teostus tuli Kikase sõnul üliõpilastelt endilt. «Meil on väga hea meel, et video on nii edukalt levinud,» nentis Sisekaitseakadeemia justiitskolledži direktor, lisades, et tagasiside klipi kohta on ka nendeni jõudnud. 

«Senimaani on sellest videost jõudnud meieni umbes neli meemiversiooni. Ehkki neis on algset sõnumit muudetud, kannavad need endas olulist sõnumit toredas võtmes. Omamoodi naljatledes manitsevad kõik need meemid inimesi seaduskuulekalt käituma,» sõnas Kikas. «Tagantjärele oleme isegi üllatunud, kui hästi on meie tudengite välja pakutud sõnum levinud. Tore on näha, et need videod on vanglateenistuja eriala nähtavaks teinud ja üliõpilased on saanud väga ootamatutest kohtadest vaid positiivset tagasisidet.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles