USKUMATU ⟩ Pärnu naine kesklinnas toimunust: olin poes kaks minutit ja sealt väljudes koera enam polnud! (3)

Chrislin Metsanurm
Copy
Pärnu Turu Rimi. Foto on illustreeriv.
Pärnu Turu Rimi. Foto on illustreeriv. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnu kesklinnas asuvat Mini Rimi külastanud koeraomanik sai tõelise šoki, kui nägi, et ootamatult on keegi poe eest koeraga minema jalutanud. «Esimene mõte oli, et [koer on] rihma katki tõmmanud, kuid siis nägin teda...» ütleb ta, lisades, et teda aitasid vaid kiired jalad.

«Lähen koos koeraga kohvi tooma, jätan koera end ootama kinniseotuna, olen poes kõige rohkem kaks minutit ning poest väljudes koera pole,» kirjutab Maile (nimi muudetud, toimetusele teada) sotsiaalmeedias pärnakaid ühendavas grupis «Märgatud Pärnus». See juhtus mõned päevad tagasi, kui ta külastas Pärnu kesklinnas asuvat Mini Rimi.

Naise sõnutsi võttis kiire poeskäik ootamatu pöörde, kui ta kauplusest väljudes nägi, et 200 meetrit eemal kõnnib tundmatu naisterahvas, tema koerarihm näpu vahel. «Esimene mõte oli, et [koer on] rihma katki tõmmanud, kuid siis nägin teda...» kirjeldab ta juhtunut ja ütleb, et hakkas karjudes naisele järele jooksma. «Mida te teete, miks te minu koera võtate ja te olete peast segane,» kordas ta tundmatule naisterahvale, misjärel viimane hakkas talle koeraga vastu kõndima.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles