VIDEO Kelly Sildaru jagab taastusravi teekonda: mu vasaku ja parema jala jõu vahe on ikka päris suur...

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Kelly Sildaru taastub Thalgaus, Austrias.
Kelly Sildaru taastub Thalgaus, Austrias. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @kellysildaru

Jaanuaris põlve vigastanud ja veebruaris operatsioonil käinud freestyle-suusataja Kelly Sildaru on tegeleb hetkel Austrias jõudsalt taastusraviga. Vaata videot!

Kelly Sildaru jagas Instagramis videot, kus näitab enda alakeha treeningut, et X-mängudel vigastatud jalg uuesti tugevaks saada.

«Siiani on treeningud olnud väga head, mu põlv tundub väga heas seisus ja mul pole põlves sellist ebamugavust, nagu oli neli nädalat tagasi,» räägib Kelly.

Freestyle-suusataja vasaku ja parema jala jõu vahe on siiani päris suur. «Aga mu paindumine on paremaks läinud,» jagab Kelly, kellel oli veel viis nädalat tagasi raske enda jalga 80 kraadi painutada, aga praegu paindub see juba 120 kraadi.

Järgmisteks eemärkideks seab Kelly hüppamise ja jooksmise.

Sildaru vigastas põlve jaanuaris USAs toimunud X-mängudel. Uuringud näitasid, et kahjustada said nii eesmised ristatside kui ka menisk.

«Läksin esimest hüpet tegema ja liikusin natuke kaugemale kui tavaliselt. Spin läks natuke üle ja maandusin kehvasti. Kukkumine iseenesest ei olnud väga hull, aga parema jala põlv sai vigastada,» meenutas ta õnnetust.

Kelly kukkus ka 2017. aastal treeninglaagris ning vigastas enda põlve ristatisidet, kuid toona sai viga vasak põlv. Seekord on tegu parema põlvega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles