FOTOD Moekriitik avaldab, kes pälvisid meelelahutusauhindade galal stiilitiitleid

Copy
Kes pälvisid meelelahutusauhindade galal stiilitiitleid?
Kes pälvisid meelelahutusauhindade galal stiilitiitleid? Foto: Konstantin Sednev/Kollaaž

Kroonika meelelahutusauhindade gala on selleks korraks värvikireva lõpu saanud ja on aeg teha ülevaade ning premeerida meie koorekihi stiilitunnetust ja -nüansse.

Tegu oli stiilipeoga, mis jättis külalistele fantaasiamängudeks mõnusalt ruumi ning andis võimaluse lasta meeled tõeliselt valla, inspireerudes hipiajastust «Summer of 69». Sellised üritused rikastavad halli argipäeva, lastes sisemisel lapsel võtta meie üle võimust.

Üritusele heidab pilgu moekriitik, disainer ja KERST.in Cóuture'i looja Kerstin Käärik, kes toob Kroonika meelelahutusauhindade peo lummavalt mitmekesise publiku seast esile viis kõige erilisemat, kelle eesmärk oli pälvida pilgud ja nooled, olles sealjuures ulakas, omanäoline ja kordumatu.

Esimene tiitel: õhtu seksikaim outfit. Ei tule ilmselt kellelegi üllatusena, et selle saab – meie meelelahutusmaailma esileedi – Brigitte Susanne Hunt. Ta valis seksika pükstüki, mis oli kaetud värviliste kivikestega, mõjudes ülimalt enesekindlalt ja tekitades tema ümber mõnusat furoori.

Kroonika meelelahutusauhindade gala. Brigitte Susanne Hunt.
Kroonika meelelahutusauhindade gala. Brigitte Susanne Hunt. Foto: Konstantin Sednev

Samuti ei saa mainimata jätta õhtu säravaima paari tiitlit, millele on lausa kolm nominenti. Kuuldavasti pole enam uudis, et armastatud näitleja Jan Uuspõld tutvustas auhinnagalal oma tõeliselt säravat kaaslast Brigitat. Paar mõjus koos lihtsalt erakordselt stiilselt, neid vaadates tekkis südamesse tõeline kevad.

Kroonika meelelahutusauhindade gala. Jan Uuspõld ja Brigita Anton.
Kroonika meelelahutusauhindade gala. Jan Uuspõld ja Brigita Anton. Foto: Konstantin Sednev

Kuna jalustrabavaid kooslusi oli mitmeid, tooks siinkohal välja veel Lauren Villmanni ja Tanel Padari. Nagu eelmisegi paari põhjal on näha, suudavad nooremad naised võluväel ka oma kaaslasi nooremaks muuta. See kooslus mõjus lausa hollywoodilikult glamuurselt.

Kroonika meelelahutusauhindade gala. Tanel Padar ja Lauren Villmann.
Kroonika meelelahutusauhindade gala. Tanel Padar ja Lauren Villmann. Foto: Konstantin Sednev

Jõudes tagasi stilistika ja harmoonia juurde – selle poolest tegi silmad ette meie värske abielupaar Gerli ja Martin Parmas, stiilipuhas ja meeldejääv kooslus.

Kroonika meelelahutusauhindade gala. Gerli ja Martin Parmas.
Kroonika meelelahutusauhindade gala. Gerli ja Martin Parmas. Foto: Konstantin Sednev

Kategooria «Pane hullu» tiitel läheb sel korral multitalent Meisi Voldile, kes ei näinud mingit probleemi selles, et külastas galat peaaegu pesu väel, lisades vürtsi ahhetama paneva kauni sinise pitskleidiga. Tõeline pilgumagnet.

Kroonika meelelahutusauhindade gala. Paremal Meisi Volt.
Kroonika meelelahutusauhindade gala. Paremal Meisi Volt. Foto: Konstantin Sednev

Õhtu Barbie tiitli pälvib loomulikult Eesti seksikaim naine 2023 Keili Sükijainen, kelle välimus oli viimseni lihvitud. Roosa maani litterkleit oli esteetiliselt vaoshoitud, kuid õhkas glamuuri. Vallatu lõhik lisas seksikust, mis on tiitlile omane nähtus. Täiuslik kombo, kirjeldamaks Eesti seksikaimat naist.

Kroonika meelelahutusauhindade gala. Aasta seksikaimaks naiseks valitud Keili Sükijainen.
Kroonika meelelahutusauhindade gala. Aasta seksikaimaks naiseks valitud Keili Sükijainen. Foto: Konstantin Sednev

Õhtu Ken on loomulikult Eesti seksikaim mees Ragnar Klavan, kes kandis oma rolli kenasti välja, valides selga maitsekalt silmapaistva peenruudulise ülikonna ja tekitades elevust oma positiivsust õhkava enesekindlusega.

Kroonika meelelahutusauhindade gala. Ragnar Klavan.
Kroonika meelelahutusauhindade gala. Ragnar Klavan. Foto: Konstantin Sednev
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles