PÄEVAHOROSKOOP 2. juuni: Kaljukitsel tasub värskendada suhteid ammuste tuttavatega, Lõvi elu võib minna õige põnevaks

Copy
Foto: Shutterstock

Rõõmsat reedet!

JÄÄR

Tasub aktiivselt tegutseda, ehk ka väljasõit ette võtta. Avasta valdkondi, millest sul seni aimugi ei olnud. Maailm avardub.

SÕNN

Jõudu ja tegutsemislusti on sul hullupööra palju. Saad nüüd otsustavalt käima lükata tegevused, mille jaoks varem tahet vajaka jäi.

KAKSIKUD

Kutsu kallim kaasa, minge üheskoos julgelt seiklustele vastu! Veetke päev põnevalt ja aktiivselt, pange oma võimed proovile.

VÄHK

Veenuse ja Neptuuni trigooni toel on lihtne teiste inimestega kontakti leida. Oled väga abivalmis, samas aidatakse vajadusel sindki.

LÕVI

Tempo kiireneb, elu võib minna õige põnevaks. Asjad ei lähe plaanipäraselt, vaid märksa seikluslikumalt ja meeli erutavamalt.

NEITSI

Lähedaste ringis haara härjal sarvist – võta kõne alla teemad, mis puudutavad ühiseid huvisid. Üheskoos õnnestub seisev vesi liikuma panna.

KAALUD

Küllap veedad tööpäeva särasilmsete kolleegide seltsis. Aeg toob sinu ellu huvitavaid uusi mõtteid ja põnevaid elamusi.

SKORPION

Suhete vallas puhuvad uued tuuled. Võimalik, et kohtad kedagi, kes sinu senise maailmapildi segi lööb ja südame puperdama paneb.

AMBUR

Asjad edenevad tohutu kiirusega. Näed olukorda uudsel viisil ning see aitab sul lahendada seisakut põhjustanud probleemid.

KALJUKITS

Tasub värskendada suhteid ammuste tuttavatega, keda sa kaua näinud pole. Nad toovad sinu ellu midagi sootuks uut.

VEEVALAJA

Parimate sõpradega koos tegutsemiseks suurepäraselt sobiv aeg. Võimalik, et tekib ka põnevaid ja rikastavaid uusi tutvusi.

KALAD 

Võid leida nutikaid lahendusi vanadele probleemidele. Näed asju uue nurga alt ning seeläbi märkad värskust toovaid võimalusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles